Šta je novo?

Android Auto - kablovi, wireless, Gemini i drugi asistenti...

• Začetnik teme Začetnik teme PJ
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
@bakra meni je Sygic odlican i ima lepe teme ali ako vozis po EU ipak je Waze bolje resenje. Mnogo vise korisnika sa azuriranim informacijama
Waze je online, to je vrlo slično što i gmaps.

Sygic sam probao ali traži licencu da bi sve lepo radilo u free modu nije nikakav

Here sam sledeće probao i on ne radi sa AA, verovatno Google traži neku licencu

Tomtom nisam probao, ali sad hoću

Uh. Ostavicu ovo ovde da neko drugi ne gubi vreme kao ja.
AA nece da mi prikaze ogranicenja brzine( ni na telefonu) a ni trenutnu brzinu. Google je malo specifican po tom pitanju ima dosta stvari koje mora da funkcionisu da bi to radilo.
Kod mene je problem sto sam menjao CSC zbog snimanja razgovara na SEK-Ukrajina a kod njih je iskljucena ova opcija. Najbeznolnije je promeniti CSC na INS
Meni ne prikazuje ni trenutnu brzinu ni ograničrnja a nisam menjao csc, na EUX mi je.
Nekad davno je pokazivao ograničenja, ako se dobro sećam ali već dugo ne prikazuje. Trenutnu brzinu nije nikad i mislio sam da je to safety feature jer brzinomer uvek pokazuje manje od realne, takva su pravila oduvek, tako da mi je bilo logično da to ne prikazuje

Probaj da obrises podatke iz aplikacije ne samo kes. Slodobdno 2 min posla da se prijavis i opet sve namestis ili predji u anonimni mod pa se vrati na svoj nalog. Po nekad app ume da zabaguje tj ne povuce podesavanja sa servera. Meni prikazuje trenutnu brzinu i telefon i AA ali ogranicenja ne jos uvek.Promenio sam CSC na Indiju pa i tu treba da sacekam dok me vide u sistemu. Naravno sve ovo radi samo kad je zadata ruta. I da prikazuje manju brzinu cini mi se 3 km/h

Meni ne prikazuje ni trenutnu brzinu ni ograničrnja a nisam menjao csc, na EUX mi je.
Nekad davno je pokazivao ograničenja, ako se dobro sećam ali već dugo ne prikazuje. Trenutnu brzinu nije nikad i mislio sam da je to safety feature jer brzinomer uvek pokazuje manje od realne, takva su pravila oduvek, tako da mi je bilo logično da to ne prikazuje

Kod mene trenutnu brzinu prikazuje samo ako je uključeno rutiranje. Ako samo pokreneš mapu nema brzine. Čim mu dam odredište, prikazuje trenutnu briznu.

@Milenijumkv @PJ
Da, da naravno da se sve odnosi kad je uključuno rutiranje. Inače na telefonu kad nije uključen AA (kad sam u drugom autu npr.) prikazuje brzinu, zato sam mislio da je to normalno.
Probaću ovo sa brisanjem podataka, pa da vidim

Zar i ne treba da prikazuje brzinu samo kada je uključeno rutiranje?
Zar ne radi apsolutno svaka navigacija tako?
Šta je tu nepravilno i nelogično?

Meni je bilo logično da prikazuje uvek kada je otvorena mapa i pokazuje da se ja krećem po njoj. Ali s obzirom da gotovo uvek uključim navigaciju, zbog saobraćajnih gužvi, to mi i ne menja stvar.

Zar i ne treba da prikazuje brzinu samo kada je uključeno rutiranje?
Zar ne radi apsolutno svaka navigacija tako?
Šta je tu nepravilno i nelogično?
Meni licno ne odgovara. Cesto se vozim bez zadavanja rute i odgovaralo bi mi da vidim brzinu i ogranicenje na ekranu ali google to ne radi, naravno zbog ustede resursa

Koja navigacija u opšte tako radi?
Ja ne znam ni jednu...

Prikaz brzine na navigacijama je u svrhu da te opomene na ograničenje brzine na određenoj ruti nije neko opšte obaveštenje brzine.

U ostalom današnji automobili imaju prepoznavanje znakova pa bi ograničenje trebalo da bude prikazano na tabli ali svakako ipak najbolje gledati u put I znakove umesto u ekran multimedije.

Inače tom tom koja je gore preporučena bukvalno savršena navigacija koja radi na AA sa offline i online mapama i ima real traffic prikaz

Nazad
Vrh Dno