Waze je online, to je vrlo slično što i gmaps.@bakra meni je Sygic odlican i ima lepe teme ali ako vozis po EU ipak je Waze bolje resenje. Mnogo vise korisnika sa azuriranim informacijama
Meni ne prikazuje ni trenutnu brzinu ni ograničrnja a nisam menjao csc, na EUX mi je.Uh. Ostavicu ovo ovde da neko drugi ne gubi vreme kao ja.
AA nece da mi prikaze ogranicenja brzine( ni na telefonu) a ni trenutnu brzinu. Google je malo specifican po tom pitanju ima dosta stvari koje mora da funkcionisu da bi to radilo.
Kod mene je problem sto sam menjao CSC zbog snimanja razgovara na SEK-Ukrajina a kod njih je iskljucena ova opcija. Najbeznolnije je promeniti CSC na INS
Meni ne prikazuje ni trenutnu brzinu ni ograničrnja a nisam menjao csc, na EUX mi je.
Nekad davno je pokazivao ograničenja, ako se dobro sećam ali već dugo ne prikazuje. Trenutnu brzinu nije nikad i mislio sam da je to safety feature jer brzinomer uvek pokazuje manje od realne, takva su pravila oduvek, tako da mi je bilo logično da to ne prikazuje
Da, u pravu si. Ali ja se žalim što mi ne prikazuje ni kada je uključeno rutiranjeZar i ne treba da prikazuje brzinu samo kada je uključeno rutiranje?
Zar ne radi apsolutno svaka navigacija tako?
Šta je tu nepravilno i nelogično?
Meni licno ne odgovara. Cesto se vozim bez zadavanja rute i odgovaralo bi mi da vidim brzinu i ogranicenje na ekranu ali google to ne radi, naravno zbog ustede resursaZar i ne treba da prikazuje brzinu samo kada je uključeno rutiranje?
Zar ne radi apsolutno svaka navigacija tako?
Šta je tu nepravilno i nelogično?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari