Barem smo nesto saznali ( znaci bug kad se dize Eon apk a ne box ne odgovori da li reaguje na home dugme , mooozda na ono all apps)) i ako ovako budes davao podatke na kasikicu ko da odajes neke super tajne 😂🤣😂 ako je Eon box ( mooozda i saznamo koji ) "slobodan" moguce da je vec neko cackao i da su developer opcije otkljucane ( sumnjam da je box vec sada trenutno zakljucan ) sto ti daje mogucnost da "ubijes" tu Eon apk ( preko ADB) i imaces funkcionalan ( gotovo sigurno otkljucan ) android box ili opet ponavljam fabricki reset ce vrv resiti trenutni problem ali onda otvara da ces gotovo sigurno trebati da otkljucas box ima ovde clan @Sladjan1 koji je to skoro radio ( ja sam mu tada malo pomogao ) i sveza mu je memorija pa ti moze pomoci ako bude voljan ( vidim da si se javio pa predpostavljam i za pomoc ) , za onaj SDOTT0202 bez coax-a smo sigurni ( ne mogu da se setim koji jos i fizicki nema coax) ako je neki drugi onda dok se ne proba necemo znati da li moze ili ne i sta te ceka posle reseta , ili brate pitaj tog od kog si "dobio" box sta je "radjeno" na njemu jer je moguce da je nesto od tih Eon apk "ubijano" al ne sve i ne dobroBox nije u zvanicnoj pretplati, dobio sam ga ovako. Pokrene se normalno, tj podigne system i onda se vrti ona startna EoN aplikacija ka mu je default.
Ma nikakav problem nemam da posaljem koji je model, nego nemam vremena, pa sam retko ovde na forumu...
Evo sta pise na S/N : 9321072000......
ni drugi nemaju.nego nemam vremena,
Usao u recovery mode i tu sam video da JESTE taj model, kao sto je @Sladjan1 napisao.Definitivno nema modela, samo serijski i MAC.
Oces da ti ga posaljem da se poigras, ako imas volje ?Ehhh da su samo 33 strane https://forum.benchmark.rs/threads/...o-eon-aplikacijama-videti-prvu-poruku.438692/ 😂🤣😂🤣 ali za bas taj box ni tamo nema moras biti pionir na ovom forumu mozda kod komsija Bugara budes imao srece da je neko pisao kako su uspeli da ga otkljucaju ,
" ( to svakako skip )" ti je greska jer moooze biti kljuc da bi se box otkljucao mada ako taj box vec u startu je android 10 onda gotovo sigurno i posle fabrickog reseta dolazi sa onom google remote od ver. 5 pa nadalje a ne onom starom ( gde bi onda vec imao resenje )
Ja bi probao sa par tih remote apps da vidim da li vide box i jos par stvari ili poceo da ucim o UART i nabavljao lemilicu
Pošalji slobodno, bez zezanja.Oces da ti ga posaljem da se poigras, ako imas volje ?
Bukvalno, baš baš lagano. Koju god aplikaciju da izabereš u android remote tv on te baci u plej prodavnicu i onda lagano. Zahvalan boks priličnoZnaci nikakav izazov samo utvrdjivanje gradiva 😉😁👍
Ako se dobro secam, eon app preko boxa nece da radi, ali kad se doda eon app na smart tv tad radi normalno. Tako da pitanje je da li ces imati tamo smart tv ili neki drugi smart uredjajDa li se ovaj EON box moze poneti na more? Kod mene radi samo preko interneta, nemam antenski kabal. Hoce li raditi eon aplikacija?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari