Šta je novo?

kupovina na lampomanija.rs

AmilDinsio

Slavan
Učlanjen(a)
23.05.2007
Poena
330
Jel kupovao neko rasvetu na ovom sajtu. Narucio sam preko njih neku Eglo RGB prigusivu rasvetu iznad ogledala za kupatilo, pre desetak dana. Pre 7dana salju fiskalni i mejl kao sjajne vesti paket krenuo prema prevozniku javice ti se sa tracning brojem. Prevoznik im je M-one. Sajt deluje legit ali ne radi im telefon i ne odgovaraju na mail. Ovi iz M-one kazu da paket stize iz inostranstva.

Kad odeš u tri vodoravne crte u gornjem desnom uglu (popularno zvano hamburger), otkriva se e-mail adresa [email protected] i about stranice oba sajta navode sledeće:
Suština je da se paketi šalju iz Češke, da imaju svoju podružnicu Alasans d.o.o. ali kako je to sve regulisano u smislu da li su svi troškovi konačni i uračunati (carina, špedicija i pdv), pošto si već obavio porudžbinu, preostaje još to da saznaš na lakši ili teži način.

Video sam da imaju i hrvatsku varijantu. Na ovaj srpski mail sami pisao i ne odgovaraju zato mislim da je shady. Placanje je pouzecem, a fiskalni je sa imenom na alasans i glasi tacno na ono sto sam narucio.

Imam identičnu situaciju. Juče su mi odgovorili na mail poslat na adresu [email protected]

Izgleda šalju proizvode iz Češke ili odakle već, rok je 6-9 radnih dana, a trenutno imaju "pojačan obim".

Ja još čekam, proizvod je u tranzitu, a porudžbina je kreirana 13.07.

javite kako ste prosli na sajtu imaju neke stvari koje ne zanimaju

Meni isto konacno odgovorili kao krenula iz Ceske 15. rok je 6 do 9 radnih dana, a kao stize najkasnije do 27 jula.

Moj paket stigao u ponedeljak. Ali ova kurirska sluzba M one, kad sam ih zvao, u fazonu ne znamo kad ce da donese kurir, mozda sutra, mozda prekosutra, kad se nakupi. Isao sam da preuzmem u distrubutivni centar koji je u selu pored KS jedva sam nasao. Elektricar treba u petak da prikljuci pa cu da javim utiske.

Poslednja izmena:
Dakle, samo si pokupio paket i sve je bilo uračunato u konačnu cenu kao na fiskalnom koju si platio?

Zadovoljan sa rasvetom. Daljinac se povezuje preko BT sve menja u sekundi, moze da se bira od 2700K do 6000k, ima prigusenje, mogu da se biraju boje RGB, pa da izaberes neku kombinaciju i da je memorises, Nisam probao app za android navodno moze disco mode pa da se pali i menja boje u ritmu muzike.

Meni je 13 dana nakon porucivanja i slanja racuna, stigao mail kako im je zao sto jos nisu poslali i da pokusavaju da saznaju dostupnost od dobavljaca.

Nazad
Vrh Dno