Šta je novo?

kupovina na lampomanija.rs

AmilDinsio

Slavan
Učlanjen(a)
23.05.2007
Poena
320
Jel kupovao neko rasvetu na ovom sajtu. Narucio sam preko njih neku Eglo RGB prigusivu rasvetu iznad ogledala za kupatilo, pre desetak dana. Pre 7dana salju fiskalni i mejl kao sjajne vesti paket krenuo prema prevozniku javice ti se sa tracning brojem. Prevoznik im je M-one. Sajt deluje legit ali ne radi im telefon i ne odgovaraju na mail. Ovi iz M-one kazu da paket stize iz inostranstva.

Kad odeš u tri vodoravne crte u gornjem desnom uglu (popularno zvano hamburger), otkriva se e-mail adresa [email protected] i about stranice oba sajta navode sledeće:
Suština je da se paketi šalju iz Češke, da imaju svoju podružnicu Alasans d.o.o. ali kako je to sve regulisano u smislu da li su svi troškovi konačni i uračunati (carina, špedicija i pdv), pošto si već obavio porudžbinu, preostaje još to da saznaš na lakši ili teži način.

Video sam da imaju i hrvatsku varijantu. Na ovaj srpski mail sami pisao i ne odgovaraju zato mislim da je shady. Placanje je pouzecem, a fiskalni je sa imenom na alasans i glasi tacno na ono sto sam narucio.

Imam identičnu situaciju. Juče su mi odgovorili na mail poslat na adresu [email protected]

Izgleda šalju proizvode iz Češke ili odakle već, rok je 6-9 radnih dana, a trenutno imaju "pojačan obim".

Ja još čekam, proizvod je u tranzitu, a porudžbina je kreirana 13.07.

Meni isto konacno odgovorili kao krenula iz Ceske 15. rok je 6 do 9 radnih dana, a kao stize najkasnije do 27 jula.

Nazad
Vrh Dno