Takva je sadašnja kupljena ko zna kad i nemam prostora za nešto veće.To je nešto totalno van standarda, teško ćeš to naći.
Moze li slika unutrasnjosti, da se vide vrata malo, izvucene i poluizvucene korpe...?Moja preporuka je Bosch 45 cm samostojeća sa metalnim dnom i tri korpe.
aktivno sušenje ventilatorom, dodatne prskalice odozgo i za duboko posuđe dole, i mehanički ventil na početku dovodnog creva? 😎Uzeo sam AEG FSE74718P i jako sam zadovoljan, ima bukvalno sve što mogu da zamislim.
Mislim na ogrebotine. Ove zute mrlje je u stvari serpa izgrebana do metala.Misliš na ogrebotine ili na ove žute mrlje?
Tačno, vremenom se skida neprijanjajući sloj, ali ja sam odavno zaključio da nije vredno truda, sve ide u mašinu i menjaju se tiganji kad treba.Ako je teflon, ne sme u mašinu.
Ovo posuđe je za kantu. Kupite nešto da valja. Inox, da je baš teško pod rukom.Izašlo mi ovakvo posudje iz sudomasine. Gde grešim ili posudje ovog tipa ne sme u sudomasinu? Haier je u pitanju i to nam je prva sudomasina koju imamo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari