Šta je novo?

Mašine za pranje sudova - sudomašine

Od mene preporuka za Electrolux. Imam je preko godinu dana, odlicno pere. Ako i dalje imaju 2+3god garancije, pun pogodak.

Ako je neko skoro pretraživao mašine za sudove pa je u toku - treba mi mala mašina širine 45 cm, ali dubine i visine do 55 cm. Da li to može da se nađe?

Samo jedna se uklapa, na eponuda imas opciju da sortiras po dimenzijama i izlazi Beko DTC36610W. Edit - ipak ne, zamenili su mesta sirini i visini.

Mi smo prosle nedelje po prvi put u zivotu poceli da koristimo sudomasinu. HAIER Washlens PLUS i SLIDING XS 6B0S3FSB
Od prvih utisaka je da je tiha, dobro pere, ali ne ocedi se srkoz od vode posudje, pogotvo escajg u onoj fioci. Jos uvek istrazujemo gde i kako sta da pakujemo. Kupio sam svu najjeftiniju hemiju u DM-u za prvu ruku pa cu kupovati skuplje ako ima potrebe. Ako imate neku preporuku ili savet, pucajte.

Da bi osušila sve sudove, sem plastike, mora program na 65/70*C, lonci-šerpe. Gledaj da te DM-ove tablete imaju oznaku "multi" a ne "clasic".

Znam da nije bas o temi ali veruj da i druge zanima
Gde kupiti mast za prehranu? Treba da pomažem one točkiće i klizače na Bosch mašini za sudove.
Vrtim po netu imaju neke veleprodaje Nils mast ali nigde cene niti gde ima da sw naruči.

Moja preporuka je Bosch 45 cm samostojeća sa metalnim dnom i tri korpe.
Moze li slika unutrasnjosti, da se vide vrata malo, izvucene i poluizvucene korpe...?

Nego koliko ima prostora u visinu na donjoj polici na mestu za tanjire?
Ima li barem 26cm od dna korpe do prskalice iznad?

Meni se cini da ove masine sa policom za escajg u vrhu masine, smanjuje unutra prostor znacajno izmedju polica u dnu i sredini, pa visoke stvari, visoki tanjiti a pogotovo lonci duboki ne mogu da stanu u masinu.

Zato podigneš srednju korpu i rešiš problem velikih tanjira.

Uzeo sam AEG FSE74718P i jako sam zadovoljan, ima bukvalno sve što mogu da zamislim.

Uzeo sam AEG FSE74718P i jako sam zadovoljan, ima bukvalno sve što mogu da zamislim.
aktivno sušenje ventilatorom, dodatne prskalice odozgo i za duboko posuđe dole, i mehanički ventil na početku dovodnog creva? 😎
šalim se malo, dobro sam prošao cenom za ovu moju Beko pa moram 😛
ako sam dobro video, za oko 60k deluje kao dobra kupovina

Nazad
Vrh Dno