orestisandric
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 23.02.2020
- Poena
- 70
Do kada je u igri taj AIK vaucer
Ukoliko preneseš platu.Plus dobijes 5k bonus na racun nakon prve uplate, nisam skontao da l plate ili bilo kakve
Do 31.07.2026.Do kada je u igri taj AIK vaucer
Kad već pominješ to, da naglasim da nove Ananasove korisnike bilo koja prva porudžbina plaćena sačuvanom karticom ubacuje u Ananas+ klub, čak i otkazana, samim tim u potpunosti refundirana. To znači da na koncu dostavu niko ne mora da plati, pod uslovom da je ispunjeno to da od svakog trgovca u porudžbini ima proizvode u vrednosti od preko 2k. I na Shoppsteru može biti besplatna ako pošiljka staje u paketomat i tamo se preuzme. Ali dobro, ostaje suština da vaučeri mogu da pokriju samo proizvode, ne i dostavu.
Meni je shopster do 07.08.2026, a ananas važi 90 dana od trenutka dobijanja.
Dobio sam odgovor da moram da sacekam, da se sve proveri.Tako je. Ne ide na principu refferal linka, račun slobodno otvori preko sajta AIK banke direktno, i kad otvoriš pošalješ mail na [email protected] i na [email protected] ,dovoljno je ime i prezime i broj računa.
Ja sam samo prekopirati sadržinu mejla i poslao isti na oba mesta. Relativno brzo stižu, nekad čak i istog dana.
Isto sam se nadao da cu ih dobiti isti dan, medjutim i shopper i ananas su poslali da mora proci kroz njihov proces provere, shoppster bez ikakvog vremenskog perioda, ananas isto 7-10 dana 😴😴Dobili smo lose informacije 😃
Ja se vec naostrio da ga danas potrosim. Isti odgovor sam dobio od Tamare.
Jel mora bas preko linka ili moze preko sajta banke direkt? I jel bitno koji paket?Dobićete i od jednih i od drugih, nebitno je preko kog ste linka išli, glavno da ste račun otvorili online. Meni su i jedni i drugi poslali za dan-dva, možda ananas još jedan dodatni dan, ne sećam se tačno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari