Šta je novo?

Temu - online prodaja (praćenje pošiljki u zasebnoj temi) - FAQ u postu broj 2

Plus dazbine za glavnu nagradu...

Meni za Qqqq 3300+ trazu i dazbine na besplatan proizvod kojem je uvecana cena za duplo.
Tako da ako nema nesto posebno da se poruci a da treba coveku u ovih 3300 je neisplativo postalo, jer sve sa tom cenom i dadzbinama prevazilazi cenu ultimativne nagrade kad bi se kupovala zasebno obicnim putem.

Nisam porucivao nekih 3 meseca sa Temua. Juce porucim, cena oko 4500 din sa svim mogucim "popustima" gde je trebalo da bude oko 11000 din. I ujedno stize obavestenje sa ebankinga da je skinuto oko 5500 din. I vidim da ima nesto sto se ne secam da je pre bilo:
import charges 905 din.
Da li je to neka novina ili jednostavno nisam pre obracao paznju?
Takodje dobio sam i savet da koristim dinarsku karticu (Visa) kada kupujem sa Temu ali vidim da mi i tamo skine do 100 din, da li je to posle neka konverzija u juan ili neku drugu valutu?

Vidim da su uveli kao neku uvoznu naknadu. Nije vise tako povoljno.

A ovo mi skida za konverziju sa dinarske?

Мени јуче стигао пакет, вредност 10000+2000 трошкови. То се сад одмах плаћа. Ипак додатне наплате није било, донео курир 0 динара.

Nema dodatne naplate i nadam se da je neće ni biti. To je čitava poenta kupovine na Temu-u - da je sve plaćeno i samo kurir baci preko komšijske ograde/ostavi u ulazu druge zgrade i sl. vratolomije.📦🦵🙃
Kurir ne sme da traži nikakav novac za pakete sa Temu-a.

Jel se i vama desava u poslednjih nekoliko dana kad trazite nesto preko pretrage da vam izbaci nesto sasvim deseto?

Nazad
Vrh Dno