Šta je novo?

Najave filmova i serija

Храбро срце за сиротињу?

Трчи Гал... Трчи!!!

Nisam video da je neko kačio. Novi Ridlijev film. Mada on je odavno izgubio kompas tako da ne treba podizati očekivanja.

Knjiga je krs a ovo izgleda jos grdje. Bolje da su Days Gone snimili i ovog buzdovana uzeli da glumi onu cepanicu.

Nadam se da su traileri za RE misleading pošto ovo do sada što smo videli mi se ne dopada. Mada kad se oba ppgledaju kao da su za različiti film sem očiglednih elemenata koji su isti.

Mislim da je Sony samo (zlo)upotrebio IP da nabaci na film koji nije imao veze sa RE. U očekivanju da privuče više gledalaca.

Moja greška, Constantin Film je taj koji ima IP, pa su oni vrv u pitanju 🙂 Možda film i bude dobar, ali šteta ako bude tako natakaren na RE pa svi popizde zbog toga 😀

Koman iz Weapons side questuje u Raccoon City. Pritom raznosi organe kao da je Kirgistanac iz Glova izgubljen u NBG blokovima sa 8 pogresnih obroka...

Meni je ovo kao kad bi Spilbergov War of the Worlds nazvali Independce Day ili vec neki film o vanzemaljcima tog tipa. Jedina zajednicka tacka su im vanzemaljci, kao sto ovde deluje da su jedina zajednicka tacka zombiji.

Nazad
Vrh Dno