Bilo je već reči da rezervišu broj za praćenje unapred, ali još uvek nisam video da recikliraju isti broj više puta! Verujem da će joj kartica stići narednih dana.Ista situacija, supruga je dobila broj koji je uručen u Zrenjaninu. Bilo je reči o tome da oni šalju neke nebulozne brojeve za praćenje. 😀
Bilo je više iskustava da nekad ne odgovore. Sačekaš malo, pa im pišeš opet kroz neki dan.Kakva je situacija sa dobijanjem ananas vaucera? Pisao juce ujutru, jos nista.
I dalje su im sva plaćanja 20 dinara, pa proveri ako ti je naplaćeno više nego što treba. Što se tiče poskupljenja, tj. aktuelnih cena, nije ti adekvatno poređenje. UniCredit-u ćeš nadalje plaćati 450 dinara mesečno za Gold paket, a to je pre ekvivalent Aikovom Supreme od 790 mesečno. Aikov Advance za 390 dinara treba porediti sa UniCredit-ovim Standard od 350 mesečno. Kad se tako stvari poslože, UniCredit je jeftiniji, i po održavanju, i po plaćanjima, a bez problema možeš da se spustiš na niži paket. Izgubio bi putno osiguranje, a zlatna kartica bi ti spala na običnu, ali tako ti je i u Aiku, obična kartica i bez dodatnih pogodnosti poput osiguranja. Ipak, plata unapred i non-stop štednja su velike Aikove prednosti, pa je svakako na tebi da izvagaš šta ti više odgovara, ali mesečno održavanje i cena plaćanja, na koje si se fokusirao u citiranoj poruci, ipak su ubedljivo na UniCredit-ovoj strani, nikako na Aikovoj.Ali je sad počeo da naplaćuje 30 dinara interne transfere i 60 dinara mesečno su poskupeli održavanje, možda i pređem u AIK sa zaradom.
Mene ne čudi, ipak nema neograničeno tih brojeva, ali jeste neozbiljno što dodeljuju neki svež, pa postoje duple informacije, kao na snimku ekrana koji si postavio...ali još uvek nisam video da recikliraju isti broj više puta!
Hvala ti što si detaljno objasnio, u pravu si. Matematika mi lošija strana, oduvek.I dalje su im sva plaćanja 20 dinara, pa proveri ako ti je naplaćeno više nego što treba. Što se tiče poskupljenja, tj. aktuelnih cena, nije ti adekvatno poređenje. UniCredit-u ćeš nadalje plaćati 450 dinara mesečno za Gold paket, a to je pre ekvivalent Aikovom Supreme od 790 mesečno. Aikov Advance za 390 dinara treba porediti sa UniCredit-ovim Standard od 350 mesečno. Kad se tako stvari poslože, UniCredit je jeftiniji, i po održavanju, i po plaćanjima, a bez problema možeš da se spustiš na niži paket. Izgubio bi putno osiguranje, a zlatna kartica bi ti spala na običnu, ali tako ti je i u Aiku, obična kartica i bez dodatnih pogodnosti poput osiguranja. Ipak, plata unapred i non-stop štednja su velike Aikove prednosti, pa je svakako na tebi da izvagaš šta ti više odgovara, ali mesečno održavanje i cena plaćanja, na koje si se fokusirao u citiranoj poruci, ipak su ubedljivo na UniCredit-ovoj strani, nikako na Aikovoj.
Istina, za podelu na rate je odlična. Ipak, kome to ne treba, bolja je Aikova Super Kartica, koja je besplatna, vraća novac nazad (doduše, u vidu poena), a usput je tipa World.trenutno najbolju kreditnu karticu
Pa da, jedina opcija koja je besplatna, tj. ne zahteva novac na računu.Je l’ mi je promena PIN-a na AIK bankomatu najbolja opcija da aktiviram Dinu?
Ne nužno, pisao sam o tome ovde, drugi pasus. Ukratko, može da pođe po zlu ako pogrešiš unos originalnog PIN-a. Naravno, ne bi čudino ni da može bez toga, hahah.(Nadam se da im to bar radi kako treba)
Ja zvao, niko nema pojma kako funkcioniše vaučer od 5000 din. Kontaktirao dve osobe.Ne otvara mi se račun ako su neki uslovi tipa dobićeš vaučer 5000 za kupovinu za 50,000 din,Kakva je situacija sa dobijanjem ananas vaucera? Pisao juce ujutru, jos nista.
Trebalo bi, samo dali je tako niko nema odgovor.Trebalo bi da je kao i kod Shoppstera, bezuslovno možeš da iskoristiš do 5000 (ako je iznos kupovine manji, razlika se poništava) ili preko toga doplaćuješ.
Ali bukvalno je član koji nas je uputio na tu akciju odmah to i napisao, tj. prosledio njihov mejl, što možeš videti ovde. Džabe si zvao, sve je jasno od početka.Trebalo bi, samo dali je tako niko nema odgovor.
Ne poništava se razlika nego ceo vaučer. Minimalan iznos kupovine je 5k, dakle ili ništa ili doplata. Ne prolazi za manje iznose, čak ni 4999, ni u teoriji, a ni u praksi, probao sam. 😂(ako je iznos kupovine manji, razlika se poništava)
Epilog priče, ipak nije bilo potrebno pozvati digitalnu filijalu, zvali su oni sami njega. Opet su tražili sve podatke i odobrili dodavanje, tj. aktivirali token.Hajde prvo da navedem novu čudnu situaciju koju sam čuo.
Jel mozes da kupis 50k evra po tom kursu?Kod mene na Supreme da kupim evro 117.42
Samo koliko ti je plata može po tom kursu. Ako pređeš ima obaveštenje da će ostatak ići po višem kursu. Ne treba ništa da se traži od njih. Ko ima Supreme dobija po automatizmu.Jel mozes da kupis 50k evra po tom kursu?
Da li se za ovlasceni kurs u aik banci zove call centar ili se salje upit preko filijale?
Hvala na odgovoru! To je vec znacajna razlika u odnosu na srednji kurs116,03/118,83
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari