Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Čudno. I ja imam adquard dns i ublock lite za safari i radi mi. Bar trenutno radi. Možda ima veze što sam na ios 27 beti. Možda su tu nešto menjali.

Ko je na A1 fiksnom ili mobilnom internetu, ne radi mu mojA1 aplikacija ako koristi adguard DNS. Da bi (pro)radila mora se prebaciti na njihov (A1) DNS.
Ili koristiti bilo koji internet drugih provajdera (uz adguard ili bilo koji drugi opšti DNS)

Poznata stvar.

Naravno da je poznata stvar ali čovek kaže da je novim updateom to rešeno, tj. da se može koristiti app sa adblokerima

Radi mi na mts kućnom internetu ali kad se prebacim na a1 mobilni net, onda ne radi.

Sve po starom, dakle, ali zašto si onda pomislila da je novost? Ranije ti nije radilo ni na MTS-ovom internetu? To je onda bio bio neki drugi problem, ne DNS.

Sve po starom, dakle, ali zašto si onda pomislila da je novost? Ranije ti nije radilo ni na MTS-ovom internetu? To je onda bio bio neki drugi problem, ne DNS.
Ranije nisam koristila mts nego a1 internet a aplikaciju godinama nemam jer mi u toj kombinaciji nije radila nikako. Juče, kad su mi poslali da je nova aplikacija, instaliram i ona radi. Totalno sam zaboravila da prvo proverim radi li na mobilnom a1 netu pre nego što to objavim na forumu. Moja greška. Ipak i dalje ne radi. Pre dosta godina je isto bilo sa sbb netom. Radilo je samo kad se povežem na wifi.

Ja nemam problem pristupa njihovoj aplikaciji sa bilo cega i sta god da koristim. Imam problem pristupa njihovom sajtu sem ako ne pristupim iz Amerike,npr.

Ja sam pre nekih mesec dana zvao podršku da mi povežu postpaid i kućni net na jedan A1 nalog. Kada je operater to uradio, na kraju razgovora mi je rekao da isključim dns kako bih mogao pristupiti aplikaciji (iako to nisam ni spomenuo) Dakle i u korisničkoj podršci imaju uvid u to ko pokušava da otvori app uz DNS.

Nazad
Vrh Dno