Šta je novo?

Kombinovana masina za pranje i susenje veša

• Začetnik teme Začetnik teme Stevix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Stevix

Zapažen
Učlanjen(a)
17.08.2021
Poena
21
Pročitao sam temu o msšinama za veš, gde se pominju i kombinovane mašine, ali nisam naišao na baš tu temu, pomoć oko izbora kombinovane mašine za sušenje i pranje veša, pa postavljam ovde pitanje, ako može pomoć. Zna li neko išta oko hisence kombinovanim mašinama, da li je čemu da primer ova

Kažu da je bolja od gorenja, pošto se radi u Sloveniji, garancija 5god, a cena ok.
Molim za neku preporuku kombinovane mašine? Da li je bolje kupiti ovako nešto za 46000 ili ići na LG za 30000 veće cene?

Evo da dodam svoje iskustvo nakon nekoliko meseci korišćenja Hisense WD5I1245BWR: https://rs.hisense.com/uredjaji/pra...5I1245BWR-WD5I245BWR-HSN/p/000000000020015318

Blago rečeno, uređaj za izbegavanje! Čisto da se ljudi ne lože pošto je kao model sa toplotnom pumpom.

Ukratko:
  • Ono što je definitivno crveni alarm je sušenje vesa, veš je konstantno pun prašine i mora se istresati nakon sušenja, bilo da je posteljina ili peškiri ili šta god
  • Auto-dosing se može podešavati samo preko wi-fi, čak i kada se stavi ma maximum od 100ml, nema dovoljno deterdženta za pranje kad se mašina napuni a kao prima 12kg veša
  • Senzor za auto-dosing signalizira za deterdžent i omekšivač da fali tečnosti ako nema preko pola ladice napunjeno a uzima samo 100ml iako ne povuče ni toliko, faktički treba ti litra deterdženta po pregradi samo da bi oprao jednu turu. Besmisleno skroz, kao što sam ranije rekao sama opcija je totalno neupotrebljiva. Ako želiš da promeniš deterdžent na dečiji, moraš da isprazniš fioku što je popriličan haos
  • Ima još štošta ali ovo iznad je užas pa se ostalo i zaboravi

Sve u svemu, za taj novac smo očekivali dosta više, u kranjem slučaju da normalno suši, ovako smo dobili polu/proizvod. Ne znam kakva je opcija za vraćanje ali definitovno ću probati i na kraju je prodati ispod cene da kupim nesto iole pristojno.

Trebao si Haier kupiti. Hisense je na forumu dobio očajne ocene forumaša.
Ma trazio sam kao eto neku sa toplotnom pumpom, bila je samo Electrolux ali je kostala 200k. Onda se pojavila ova, novi model itd. sa pristojnom cenom. Sad vidim da je to glupost teska, nikakve koristi od te toplotne pumpe.
Znam da je Haier dobar kao marka, ali ne bi vise rizikovao sa kinezima. Ako uspem da se resim ove, kupicu neki Electrolux, Bosch ili cak rekose da Samsung susi jako lepo bez prasine.

Ma trazio sam kao eto neku sa toplotnom pumpom, bila je samo Electrolux ali je kostala 200k. Onda se pojavila ova, novi model itd. sa pristojnom cenom. Sad vidim da je to glupost teska, nikakve koristi od te toplotne pumpe.
Znam da je Haier dobar kao marka, ali ne bi vise rizikovao sa kinezima. Ako uspem da se resim ove, kupicu neki Electrolux, Bosch ili cak rekose da Samsung susi jako lepo bez prasine.
Odakle dolazi tolika prašina?

Odakle dolazi tolika prašina?
Dolazi iz veša. Svaka mašina za sušenje ima onu mrežicu na vratima koja pokupi to sve. Ova nema mrežicu jer je kombinovana nego rupu oko dihtung gume kroz koju odlazi sve sa vodom ta prašina. Bolje mašine to verovatno bolje handluju, ova ne može, ostane haos one crvene prašine po celom vešu pa se mora istresati.

Dolazi iz veša. Svaka mašina za sušenje ima onu mrežicu na vratima koja pokupi to sve. Ova nema mrežicu jer je kombinovana nego rupu oko dihtung gume kroz koju odlazi sve sa vodom ta prašina. Bolje mašine to verovatno bolje handluju, ova ne može, ostane haos one crvene prašine po celom vešu pa se mora istresati.
O moja Hisense kombinerka slicno radi, takodje nema nikakvu mrezicu ka komori sa grejacem i turbinom, ali ne ostaje neki haos od prasine. :/ ALI OSTAJE CEBE NA GREJACU I PERAJIMA PLASTICNE TURBINE J#BO IH KER DA IH J#BO! Resenje, po servisnom osoblju, je da sacekam da se nakupi i kad osetim da smrdi paljevina ili da turbina huci, jeci ili lupa oni dodju, utvrde kvar, poruce i posle 15 do 30 dana mi to srede. Svaki put. Kazu da imaju racunice.

Nazad
Vrh Dno