Mislim da je predispozicije da Tesla dođe da se uvede starlink
Mozda je glupo pitanje, ali da li si dopunio rezervoar tecnoscu? Ako jesi, moraces u ovlasceni servis, jer je bio neki opoziv zbog fabricke greske, pa ti samo oni mogu resiti (bez troska). Na takvom primeru mozemo videti zasto je apsolutno neophodno da postoji ovlasceni servis proizvodjaca kada se kupuje auto.
Slažem se da je dobro kad su u pitanju kritične komponente, ali ja reklamiram već mesecima, a rešenja nema, samo "luftiranje" i "praćenje da li će greška opet izaći, pa dođite opet".
Nekada prije se koristio Fotošop.
Arktička katedrala sa Ali Expressa.
An EV charger's charging port is a network port. We found SSH and Telnet services exposed on XCharge C6 chargers with default root:root credentials. A threat actor with a malicious EV can gain immediate full control access on the charger and perform energy theft or potentially cause physical damage.
Nije bolje, neko ne koristi poštu, neko u njegovom gradu zna da pošta i nema uslove za EV, nekog pošta ne zanima u životu. Šta meni ili bilo kome ovde znači što će oni smanjiti troškove? Hoće mi platiti račun za gorivo? Jesu li spustili cenu usluge, nisu već su ih podigli.Zar nije za sve bolje da Pošta, tj neko ko koristi po ceo dan vozilo dobije subvenciju i smanji troškove isporuke svima ili neki ljubitelj kojem će verovatno 95% vremena vozilo da stoji. Šta je cilj ovde sa subvencijom?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari