Šta je novo?

Yettel.bank ex Mobi Banka (2024 / 2025 / 2026)

Buildovao sam Lineage 22.2 (A15) ROM sa microG podrškom pa ću baš probati kako se ponašaju Yettel, Raif, G_Wallet i RaiPay app u tom okruženju...

Pisao sam im konačno na čet i kažu da je jedini način ručno dodavanje kartice. To, naravno, zahteva poziv kontakt centru, koji radi od 9h do 19h. Probao sam usput da dodam ručno karticu, pa je izbrišem (nekonfigurisanu), u nadi da će to možda resetovati podatak da je tokenizovana na uređaju, ali ne, dugmeta nema i verovatno se nikad ne bi ni vratilo. Pa imajte to u vidu.

Stigo mi je onaj mejl ako potrosim 30.000 kes bek 3000, e sad ja sam prebacio i pise mi da kliknem predji na bank max, pa jel ja moram da kliknem da predjem da bih dobio kes bek ili mogu da ostanem na lajtu? Zna li neko posto bih izbegao da prelazim na bank max.

Samo da su azurirali yettel sve uslove u aplikaciji sve bi bilo jasno. Ovako mi stoji da ne ispunjavam uslove i da program nije aktivan, iako jeste + progress bar na vrhu za dodatnu konfuziju.
9 dana nakon što sam otvorio max račun i navodno aktivirao besplatno održavanje.
Ovi ne znaju gde im je glava

Prilozi

• IMG_0892.webp
    IMG_0892.webp
    84.2 KB · Pregleda: 55
Nazad
Vrh Dno