Šta je novo?

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2026

Daj molim te, staviti Kapela i Radeta u isti post...

Btw ne mislim da će pogoditi rezultat već recimo da će stručno analizirati da će jedna strana recimo postaviti igru tako da onemogući protivniku prodore po krilima a da će u napadu igrati na kontru i slično.

Trpa Leonadro ne pušta hobitu zlatnu kopacku
@Martin Mystere poređenje, kažem ne znam sta očekuješ ono sto pricaju nasi to prica i Kapelo i Ivković Jese na HRT i oni na RTCG.

4-3 Mbappe

3:4, ко се овоме надао

Oh My God Omg GIF by The Office

Braćo moja kakva utakmica 🙂

A brate, gledam Darka Kojića na YT, čujem samo neko dranje u pozadini televizor. Šta su ovi šmrkali na poluvremenu, i da li ih je šamarao ili šta hahah.

Bice ponizenje za engleze ako petlovi pobede jer su im dali 4 gola prednosti.

Zamisli 4:4 sad, ovi bi pre igrali papir kamen makaze u 90-om minutu nego još 30 minuta

Bice 5:4 za Francuze kako su krenuli. 😆

Edit: Najjace sto nema kartona za sada.

Izgleda da ce se u prvom setu igrati taj brejk 😉
Samo se Dešan nece upisati u listu strelaca ako Francuzi budu ovako igrali u produzecima 🙂

Poslednja izmena:
Kod Engleza ulaze Belingem i Anderson.

Belingem bukvalno hteo loptom da udje u gol.

Olise ne zna da da gol, samo da asistira.

Druže.. Ima nas koji smo pročitali tvoj komentar pre edit-a. 🤗
Da ali pročitaj o moje komentare o dotičnom sa samog početka ovog prvenstva pa ćeš videti da se to poklapa sa onim što sam napisao u citiranom komentaru... Nije teško naći ih a ako ne baš ne budeš mogao, mogu pomoći.

Inače ne pratim utakmice preko RTS baš zbog dotičnog "stručnog" komentatora koji mi još odavno ide na ganglije tako da uživo nisam čuo kad je isterao kofu nečega i po kome je to tačno učinio ali mi je odranije poznat njegov način delovanja.

Nazad
Vrh Dno