Ne govorim o komentatoru RTS već u svakom meču on nađe nekog igrača/trenera/selektora kog ispljuje.KAkvu karijeru je imao komentator RTSa?
Pa on je napljuvao komentatora RTS-a 😆Ne govorim o komentatoru RTS već u svakom meču on nađe nekog igrača/trenera/selektora kog ispljuje.
Upravo.O Radetovoj stručnosti koja se zove "naknadna pamet" i koja se uvek pojavi kada priča o onome što se već desilo ali nikako da čujemo od njega neku stručnu analizu i pre meča - bolje da ne pričamo....
Kad prvi put bude uradio i pola od onih koje pljuje dobiće moje poštovanje ovako je za mene samo jedan mudroser željan pažnje, koji je trenutno isto što su dvorske lude bile na dvoru.
Ja generalno pričam o njegovoj stručnosti kao analitičara i komentarisanju na svakom meču do sada, ne samo večeras.Pa on je napljuvao komentatora RTS-a 😆
Pomešao si sa velikim Nemanjom Matićem, fudbalerom.
Nije ni Murinjo igrao fudbal pa zna, a da ne pričaš ovi što rade komentatori, pitanje da li je nekoga udarila lopta dok se klinci igraju na parkingu, Rade je za njih MJ po iskustvu.Ja generalno pričam o njegovoj stručnosti kao analitičara i komentarisanju na svakom meču do sada, ne samo večeras.
Pa kada je stručan neka to pokaže bar jednom stručnom analizom PRE meča gde će napisati "Očekujem da ... a da sa druge strane...Mislim da će...",a ne da svaki put pametuje kada sve bude gotovo.Nije ni Murinjo igrao fudbal pa zna, a da ne pričaš ovi što rade komentatori, pitanje da li je nekoga udarila lopta dok se klinci igraju na parkingu, Rade je za njih MJ po iskustvu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari