Šta je novo?

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2026

primili 4 gola tokom prvog poluvremena, zato 4 izmene za početak drugog. a malo je falilo da prime 6, šta bi onda bilo sa izmenama?

dok pišem komentar daju gol

4-1 Mbappe

KAkvu karijeru je imao komentator RTSa?
Ne govorim o komentatoru RTS već u svakom meču on nađe nekog igrača/trenera/selektora kog ispljuje.

Prijatelju kao igrač i nisi baš imao blistavu karijeru bez obzira što si par godina statirao u Atletiku,a kao trener i selektor nisi pokazao baš ništa jer niti si koga trenirao, niti su bio selektor ali svakom nađeš manu!

E pa prvo se dokaži u bilo čemu i budi makar loš kao Piksi pa ćeš onda, bar za mene imati kredibilitet da nekog pljuješ i prozivaš.

Nema šanse da Englezi u drugom poluvremenu imaju isti procenat šuta kao u prvom ali... 🙂

O Radetovoj stručnosti koja se zove "naknadna pamet" i koja se uvek pojavi kada priča o onome što se već desilo ali nikako da čujemo od njega neku stručnu analizu i pre meča - bolje da ne pričamo....

Kad prvi put bude uradio i pola od onih koje pljuje dobiće moje poštovanje ovako je za mene samo jedan mudroser željan pažnje, koji je trenutno isto što su dvorske lude bile na dvoru.
Upravo.

Ovaj Rade je neverovatno iritantan lik, ako se ne slažeš sa nečijim mišljenjem, možeš lepo kulturno reći : " Ne bih se složio sa kolegom Matićem da je ... Bla, bla, bla....", a ne ovo što on radi, celo poluvreme pljuje nekoga da je neznalica, samo zato što ima drugačije mišljenje.

Ko će od novinara/urednika opet da ga pozove da gostuje kad ti ovako izbombarduje emisiju i napuši kolege?

Lik željan pažnje, da ne gostuje u ovim poluvremenima, nikad ne bih ni čuo za njega, još gore, ko bi normalan hteo da igra za ovakvog lika koji je popio svu pamet sveta...

Oprostite za rant, morao sam....

4-2

Odbrane obe reprezentacije na ovoj utakmici su malo jače od kisele vode 🙂
Francuzi dali protivniku fore jedno poluvreme ali izgleda da to nece biti dovoljno.

Ja generalno pričam o njegovoj stručnosti kao analitičara i komentarisanju na svakom meču do sada, ne samo večeras.
Nije ni Murinjo igrao fudbal pa zna, a da ne pričaš ovi što rade komentatori, pitanje da li je nekoga udarila lopta dok se klinci igraju na parkingu, Rade je za njih MJ po iskustvu.

Ovo da se dešava u nekom filmu, rekao bih da ga preterase, da je nerealno.

Skinu Minjon cist gol Englezima.

Nije ni Murinjo igrao fudbal pa zna, a da ne pričaš ovi što rade komentatori, pitanje da li je nekoga udarila lopta dok se klinci igraju na parkingu, Rade je za njih MJ po iskustvu.
Pa kada je stručan neka to pokaže bar jednom stručnom analizom PRE meča gde će napisati "Očekujem da ... a da sa druge strane...Mislim da će...",a ne da svaki put pametuje kada sve bude gotovo.

Mislim da mogu Englezi ovde barem do jos jednog gola.

Rekao je za crnce pa ga osudise svi odmah, a pogodio je kako jest. Koji analiticar ima da ce pogoditi rezulat, priča se na suvo o taktikama i sistemima igre, nemaju ni oni pojma sta ce biti, gledao sam Kapela jedan studio sve je to slicno.

Мислим да на овој утакмици нико не жели продужетке, замислите буду🤣.

Nazad
Vrh Dno