Kod mene radi najnormalnije.Meni neradi i dalje 🙁
Imas PP.Ako moze neko pozivnicu za crnaberza.com?
Kod mene za THR kada resetujem lozinku piše da je poveznica za resetovanje poslana ali na mail ništa ne stiže.
Kako ih kontaktirati?
IRC link , otvoren do 15.7, potrebno je sacekati da vam se neko javi nakon sto se konektujete, par osnovnih pitanja i daće vam pristup https://events.thefl.org/#/connectOtvoren filelist.
Da li neko ima pozivnicu za materialize.is ?
Da li je ovo sprovedeno u delo sa uploadom? Ako ne, ja sam u Srbiji za mesec dana, zanima me gde treba da dodjem da bih se ova kolekcija dobila?Evo zlopatim se. Nešto mi izgleda umire veliki hard od 4TB. Non stop izbacuje Cache overload, a sentinel kaže 100/100 performance/health. Pokušavam da nađem neko alternativno rešenje. Evo tizera. Uključio sam neke dečije emisije Kockicu, Laku noć deco, Metla bez drške, Pustolova, Nekih pesama iz Muzičkog tobogana, audio bajke i priče koje čitaju glumci i pevači... Za sada ima 380GB ali mislim da je bezveze da sav taj bućkuriš kačim tako sve zajedno. Šta vi mislite?![]()
![]()
Poslato sa YAL-L21 uz pomoć Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari