Šta je novo?

Razmena pozivnica za torrent trackere (pravila su u prvoj poruci)

• Začetnik teme Začetnik teme weasel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
I meni sad radi TorrentHR kako treba. Proradio im je mail server, uspeo sam da resetujem lozinku i ulogujem se.

Kod mene za THR kada resetujem lozinku piše da je poveznica za resetovanje poslana ali na mail ništa ne stiže.
Kako ih kontaktirati?

Našao staru lozinku sa kojom sam se registrovao i sa njom se ulogovao, mail ne stiže pa ću morati u nalogu proveriti koji je tako da sam rešio

Ako postoji neko ko već nije upao, upadajte. Tracker vredi.

Itekako vredi, ultra lak za održavanje, a ima brdo materijala za skidanje.
Meni je glavni za serije, pošto na žalost nemam nalog za BTN.

Da li neko ima pozivnicu za materialize.is ?

Pitanje jedno, posto je ekskluzivnost pojedinih pozivnica takva kao da se na tim kanalima/sajtovima deli kokain a ne filmovi/serije - da li ima nekog zanimljivog sadrzaja koga retko ima na drugim mestima, kao sto addonovi za aplikacije, neke stare slabo dostupne serije, utakmice, b i c produkcije i slicno?

Jer meni sve zavrsavaju rustracker, 1337x i jos par domacih foruma (za staru muziku i serije (crtace).. dakle svega par sajtova/izvora, od kojih ni od jednog nisu potrebni pozivi i seedovanje da bi moglo ista da se skine...

Ajde mozda da se ja usudim da ti odgovorim ( mada evo FL je slobodan za ulazak koji vazi za dosta dobar i lagan za odrzavanje pa mozes uci i videti i sam kakav je i da li ti odgovara i da budes odgovoran za svoj nalog da li ces seedovati i nastaviti biti clan ) jer ako si zadovoljan i ovim sto vec koristis onda bi bio tamo verovatno jos vise zadovoljniji da koristis neki privatni tracker jer ovako laicki uz privatne dobijas da nesto mozes u boljem kvalitetu i verovatno ranije da skines i pogledas neki naslov u odnosu na javne trackere , to je za mene osnovna razlika a mozda ce drugi da dodaju i druge

Ono što prevashodno krasi privatne trackere, pogotovo one najbolje, je broj seedera.
Na privatnom će se ređe desiti da za neki torrent nema seedera, dok je to kod javnih jako česta pojava.
Takođe, na boljim privatnim trackerima je izbor veći, pogotovo kada se traže neke opskurnije stvari, to se uglavnom tu nađe, na javnim ili nikad nije ni postojalo ili jeste, ali više nema seedera. Jer na javnim nemaš obavezu da održavaš ratio, na privatnim je skoro pa must (osim npr. BTN-a koji je ratioless, ali se na njega ulazi samo sa pozivnicom člana koji ima mogućnost da ti je da, nema otvaranja za ufur).
U prevodu, lakše se nađe i skine ono što ti treba.

Poslednja izmena:
Ne samo što ima seedera, nego što ima mnogo seedbox-ova i onda čak iako ima par seed-era, vuče max brzinom.

Tako je.
A veliki broj seedbox-eva je upravo zbog obaveze održavanja ratio-a od strane korisnika, pošto je sa seedbox-om to mnogo lakše.
Plus, obezbeđuje anonimnost, što kod nas i nije baš od krucijalne važnosti, ali u npr. Nemačkoj itekako jeste.

Na stranu to što postoje privatne grupe za ripovanje filmova i serija u vrhunskom kvalitetu, čega nema ta javim trackerima. Ali pretpostavljam da ga kvalitet ne zanima jer skida sa 1337x. Takođe, na javnom trackeru čas posla navučeš neki virus ili još neko gore oboljenje, jer nemaš pojma šta skidaš.

Da li neko ima pozivnicu za materialize.is ?

Nece moci, poostrili su zbog prodaje naloga, invajtova sada ima samo za najjacu klasu, treba 400 uploada. Ja sam upao preko GGN-a kada su tamo otvorili.
Inace, ja sam jurio duze vreme da upadnem, kada sam upao ono razocarao sam se, nista specijalno.

Nazad
Vrh Dno