Šta je novo?

Sajt za kupovinu a da se neplati poštarina

David.1992

Poštovan
Učlanjen(a)
11.01.2017
Poena
95
Moja oprema  
RAM
16GB DDR4
Storage
240 GB SSD, 1TB HDD
Mobilni telefon
MOTOROLA moto g24 Power 8/256GB Ink Blue
Pristup internetu
  1. ADSL
Više neću da kupujem preko Ali Ekspresa zato što je od ove godine krenulo da se naplaćuje poštarina. Iako je na AliEksrepsu pisalo da je dostava besplatna meni je poštar tražio novac.
Molim vas da mi napišete koja je alternativa za Ali Ekspres a da se ne plaća poštarina

Na temu se placa 20% carina. Znaci ako je paket 1700 dinara, platis carinu 340 dinara, ali ako je paket 5000 dinara onda je carina 1000 dinara što i nije zanemariv iznos.

Jel postoji neji prodavac iz EU koji ne naplaćuje carinu?

Imas na temu da kucas "lokalno skladiste" tu mozes ispod 1700 mozes i za 500 dinara da narucis a postarina je 462 dinara.

Više neću da kupujem preko Ali Ekspresa zato što je od ove godine krenulo da se naplaćuje poštarina. Iako je na AliEksrepsu pisalo da je dostava besplatna meni je poštar tražio novac.
Molim vas da mi napišete koja je alternativa za Ali Ekspres a da se ne plaća poštarina
Ne naplacuje se postarina nego porez, to se placalo i ranije samo sto su se manji paketici pustani bez placanja poreza, obicno su paketici koji su isli preko Madjara imali besplatnu dostavu, a ostali su naplacivani.
A sto se tice postarine to si verovatno placao prilikom porudzbine na Aliexpressu jer vec nekoliko godina je jako malo stvari free shipping i shipping se naplacuje za vecinu predmeta.

Nazad
Vrh Dno