Šta je novo?

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2026

Slavko je 5 puta bolji od ovih sudija na svetskom, svi se obrukali kako su sudili, pa cak i Turpan koji je trebao opravda ocekivanja jednog od najboljih

Tejlor, Oliver, Marcinjak, pa cak i Letaksier su po meni bolji od Vinčića. Na žalost ni jedan od četvorica ne može da sudi finale, Englezi jer Argentina, Letaksier jer Španija, Marcinjak jer je već sudio finale...
Turpan je rang slovenačkog sudije i nije ni bolji a ni lošiji.

kako misle da se bina postavi i skloni za max 6 minuta i da troje izvođača otpevaju svoje za max 11 minuta?

17 minuta traje pauza između 2 poluvremena

kako misle da se bina postavi i skloni za max 6 minuta i da troje izvođača otpevaju svoje za max 11 minuta?

Na SuperBowl-u postavljanje i uklanjanje traju oko 13-14 minuta. Možda je u pitanju neka manja bina.

Pored Mijatove prečke, ovo je jedan od najbolnijih promašaja u istoriji Jugoslovenske reprezentacije. Na samom kraju drugog produžetka, Dejo Savićević posle sjajne asistencije Piksija promašuje zicer za pobedu. Utakmica se nakon produžetaka završila 0-0, a Argentina je posle penala pobedila 3-2. Jugoslavija je od 77. minuta igrala sa igračem manje zbog drugog žutog kartona Refika Šabanadžovića.2

Pogledajte prilog 1000115940.mp4

1000115939.webp

Poslednja izmena:
@delboy i?

ajmo prognoze za današnju utakmicu. hoće li prštati od golova?

FR ce igrati sa B postavom najverovatnije oko 9 promena u timu se ocekuje, a kontam da ce biti puno golova finalni rez tipa 3:2 za FR

Jedina utakmica od SP 1990 na ovamo koja se zavrsila sa manjen od tri gola je utakmica u Rusiji izmedju Belgije i Engleske. Bilo je 2-0 za Belgiju, a Engleska nije uspela da postigne gol uprkos vecem broju suteva u gol i van okrvira gola. Sto se tice vecerasnje utakmice, mozda da se saceka jos malo da potvrde koji igraci ce izaci na teren.

Po meni Španci favoriti, ali za nijansu. Na primeru Francuske su pokazali kako se posedom lopte i besprekornom taktikom hapsi vrhunska reprezentacija.

Ipak, mišljenja sam da će Argentina da uzme ovo na mufte...videlo se koliko su motivisani i koliko je i sam Mesi motivisan da se osvajanjem SP oprosti. Naravno, u pitanju je finale najvećeg fudbalskog takmičenja na svetu, naravno da nikome neće faliti motivacije, ali razumete šta hoću da kažem.

Čisto sumnjam da će Francuska izaći sa B postavom, ako Dešan ima imalo obraza (a za šta nisam siguran nakon izjave o sudiji meča protiv Španije gde mu je on bio kriv za poraz).

Po meni Španci favoriti, ali za nijansu. Na primeru Francuske su pokazali kako se posedom lopte i besprekornom taktikom hapsi vrhunska reprezentacija.

Ipak, mišljenja sam da će Argentina da uzme ovo na mufte...videlo se koliko su motivisani i koliko je i sam Mesi motivisan da se osvajanjem SP oprosti. Naravno, u pitanju je finale najvećeg fudbalskog takmičenja na svetu, naravno da nikome neće faliti motivacije, ali razumete šta hoću da kažem.
Ja ne razumem, sta znaci ovo "na mufte"?

@Martin Mystere
Ovo je Desanu poslednja utakmica, a Mbape ce sigurno da pojuri zlatnu kopacku ali po nekim najavam puno izmena u timu francuske. Ako je ovo tacno, iz utakmice sa Spanijom u prvoj postavi ostali su samo Mbappe i Minjon. Ostalo sve igraci koji su bili na klupi ili usli kao zamene.

Kod:
Maignan, Gusto, Hernandez, Konate, Hernandez, Zaire-Emery, Kante, Akliouche, Cherki, Thuram, Mbappe

Poslednja izmena:

Mogu da se kladim da nece poluvremen SAMO 17 minuta da traje. Siguran sam jos 5minuta minimum preko toga

Nazad
Vrh Dno