Slavko je 5 puta bolji od ovih sudija na svetskom, svi se obrukali kako su sudili, pa cak i Turpan koji je trebao opravda ocekivanja jednog od najboljih
Na SuperBowl-u postavljanje i uklanjanje traju oko 13-14 minuta. Možda je u pitanju neka manja bina.kako misle da se bina postavi i skloni za max 6 minuta i da troje izvođača otpevaju svoje za max 11 minuta?
17 minuta traje pauza između 2 poluvremena
![]()
FIFA objavila koliko će trajati famozno poluvreme u finalu SP
FIFA je zvanično saopštila da će poluvreme finala Svetskog prvenstva između Španije i Argentine trajati 17 minuta, uz muzički spektakl i dva „hydration breaka“.sportklub.n1info.rs
Red je na Slavka da se obruka... 🤔Slavko je 5 puta bolji od ovih sudija na svetskom, svi se obrukali kako su sudili, pa cak i Turpan koji je trebao opravda ocekivanja jednog od najboljih
Kod Tijane se već obrukao, ušla mu voda u pištaljku.Red je na Slavka da se obruka... 🤔

Ne citas francuske medije... najavljuju do 9 promena u sastavu.Čisto sumnjam da će Francuska izaći sa B postavom, ako Dešan ima imalo obraza (a za šta nisam siguran nakon izjave o sudiji meča protiv Španije gde mu je on bio kriv za poraz).
Ja ne razumem, sta znaci ovo "na mufte"?Po meni Španci favoriti, ali za nijansu. Na primeru Francuske su pokazali kako se posedom lopte i besprekornom taktikom hapsi vrhunska reprezentacija.
Ipak, mišljenja sam da će Argentina da uzme ovo na mufte...videlo se koliko su motivisani i koliko je i sam Mesi motivisan da se osvajanjem SP oprosti. Naravno, u pitanju je finale najvećeg fudbalskog takmičenja na svetu, naravno da nikome neće faliti motivacije, ali razumete šta hoću da kažem.
Maignan, Gusto, Hernandez, Konate, Hernandez, Zaire-Emery, Kante, Akliouche, Cherki, Thuram, Mbappe
Ne čitam - mea culpa...Ne citas francuske medije... najavljuju do 9 promena u sastavu.
Mogu da se kladim da nece poluvremen SAMO 17 minuta da traje. Siguran sam jos 5minuta minimum preko togakako misle da se bina postavi i skloni za max 6 minuta i da troje izvođača otpevaju svoje za max 11 minuta?
17 minuta traje pauza između 2 poluvremena
![]()
FIFA objavila koliko će trajati famozno poluvreme u finalu SP
FIFA je zvanično saopštila da će poluvreme finala Svetskog prvenstva između Španije i Argentine trajati 17 minuta, uz muzički spektakl i dva „hydration breaka“.sportklub.n1info.rs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari