Šta je novo?

iOS 27

Nikako da se nakanem da predjem na ios27.
Kakva je baterija posle par dana indeksiranja? Jel isto kao na ios26 ili gore ?

Sad kad vas ukanali sledeća beta, biće seoba na 26 😄

Samo olovka baš zeza na beti pa ko crta bolje da odloži update do daljnjeg. Prvo sam morala da uključim neku opciju u procreate da bi olovka radila a sad vidim da ne može da se povuče ravna linija, samo talasa nešto. Završila sam ilustraciju pre neki dan a da nisam imala pojma da olovka ne radi kako treba 😅 Vratili su normalan split view kao nekad što je bio na ipadOS18. I totalno su uklonili opciju, koja svejedno na 26 nije više radila, da mogu da koristim tastaturu na ekranu kad mi je povezan kontroler kao keyboard. Sad da bih ukucala tekst moram da isključim kontroler pa da ponovo uključim kad završim sa tekstom.

Je l’ ovo takozvano indeksiranje?

IMG_7293.webp

To je reindeksiranje baze za Spotlight Search i Siri. Možeš da vidiš da je uključeno na Settings/Siri/Requests.
Kažu da se ubrzava ako je telefon na WiFi i punjaču.

Naleteo sam na prvi bag cim sam instalirao betu. Procenti ne mrdaju, stalno stoji isti procenat baterije dok se ne restartuje telefon.

Sva sreca pa nemam mesta na ipadu da instaliram.😂😂😂. Visa sila me sprecila ali zato cu factory reset ali bez povlacenja bekapa.

Potvrdjujem takodje zamrzavanje procenata baterije. Poslao sam feedback

Realno možda stvarno dugo drži bateriju 😄

Ima bagova, nije da nema. Meni neće da uđe u podešavanja baterije iz prve ili npr pokaže da je povezan samo na mobilnu mrežu a u podešavanju piše da je povezan na wifi i tako. Valjda će iskoro novi update.

Brljave procenti bas mnogo. Ne mogu da napunim do 100%. Onda stoje procenti i nikad se ne zna koliko je jos ostalo.
Vraticu se na ios 26, svakako.

Testirao sam staru i novu siri (danas dobio), ona stara na pitanje kad sam isao na odmor prosle godine mi nudila neke fejsbuk linkove, a ova nova je posle 8-10 sekundi kratko i jasno napisala bio si na odmoru od 03.08-10.08, sto je i tacan odgovor. Dobar pocetak

Nazad
Vrh Dno