E, nisam ja 🙁, nista nije moje od slika,Lepa zabava, znam koliko treba strpljenja sa SF racunarima i LC sistemom. Nego videh da si stampao 3D neke elemente kroz koje protice voda, neko iskustvo?
Ako mislim na slike iznad Nisam bas ispratio koliko je i sta testirao, ali vise covek popio otkaz pre par nedelja/meseci, pa pokusava da zapocne biznis i da prodaje ovo i slicne stvari, ako sam dobro shvatio, jer je drasticno porastao broj entuzijasta koji se bave ekstremnim stvarima u Kini u skorije vremeFine sprave nema sta. Samo ako id drze na difoltu to po mi nesto i nema smisla.
Obrada metala je dzabatela u Kini u zadnje vreme (minerali, drago kamenje, hemikalije, sve dzabatela), srednja klasa bila nikad veca, svaki random covek koji se snadje sa inzenjerskim dizajnom prodaje stvarcice od obradjenog metala na njihovim verzijama Amazon-a i KupujemProdajem. (i obradjeno drvo/hemikalije plastike, sve bukvalno)Za 5god ili vise kada se stampanje metala spusti malo u narod mozda bude zanimljivih stvari.
Gde me nadje 😀ma sve te male manufakture su osudjene na propast cooer master i slicni jedva prezivljavaju a ti mali koji se na bogate entuzijaste oslanjaju jako tesko. TO moras da radis iz teskog hobija i *******cije pa da se to kotrlja a opet to zahteva ozbiljno cimanje da bi bilo hobi, sa trece strane to kosta boga oca jer su male serije i onda ce ljudi da se drndaju ako nije sve perfektno postujem i podrzavam entuzijazam ali je to pakao. Za 5god ili vise kada se stampanje metala spusti malo u narod mozda bude zanimljivih stvari.
Probao, al odustao na kraju od svega osim fizicki malih ITX/SFF kucista, i to bas malih, od sad pa nadalje samo furam kompove 4-10L velicine, sto manje a da stane svi najkompaktniji delovi na trzistu to bolje xD@Dogzilla A ja se ponadao jos jedan entuzijasta...
sasvim mi je ok da gubim performanse i placam vise dokle god je kuciste ekstremno malo, ekstremno lagano i lako prenosivo u obicnom rancu xDRealnost i sweet spot ako se gleda ulozeno dobijeno ti je neka velicina np200 i lian li d3 sve ispod toga krece sve da se komplikuje i exsponecijlano vise kosta do tih dimenzija relano nit gubis perfromanse nit placas vise nego obicno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari