Šta je novo?

OnePlus officially exits Europe and North America, will continue in India

Poolmaker

Nenadmašan
Učlanjen(a)
05.04.2013
Poena
2,245
Koristim i ja 13R, nisam na zvanicnom Oxygenu vec mjesecima, niti namjeravam se vracati. Ne zavisi mi nista od njih. Velika prednost njihova jos uvijek jednostavno otkljucavanje (kao Pixel) i dobra podrska zajednice i zbog toga sam i kupio.

Dobar je OOS (opet bolji od ostalih kineskih UI), ali skrenuli su sa prvobitnog puta vec odavno, i vuku iste bagove godinama/mjesecima. A i generalno ovo zatvaranje aplikacija mimo Google Playa sad sto slijedi me jos vise tjera od stocka, ili mozda cak i Google servisa ako bude trebalo. LineageOS je naglasio da to nece podrzati u svom ROMu. Ne mogu sebe zamisliti da ne zavisim od recimo Githuba. Vidjecu, sta ce vrijeme donijeti...

Bili su ok u prvih par godina.. nakon toga se videlo da nemaju mesta ispod sunca. Koliko sam ispratio na kraju će ostati samo u Kini i to kao budžet brend od oppo ?

Što možda znači da će uskoro oppo krenuti max agresivno na Evropu.

Što možda znači da će uskoro oppo krenuti max agresivno na Evropu.
Što će po svoj prilici zaobići naše "najjače" tržište. Realme kao budžet subbrand je već prisutan a za Oppo kao glavnog baju videćemo.

OnePlus 12, OnePlus 13 i OnePlus 13R su baš dobri telefoni, posebno u odnosu na cenu. I OP 15 je ok ali se na osnovu nekih degradiranih specifikacija videlo da polako odustaju.
OP 12 kamere su mi i dalje jedne od najboljih koje sam video na nekom smartfonu, u smislu prirodnosti post-processinga, detalja i (Hasselblad) vajba samih fotografija.

OnePlus 12 prvi i jedini One+ koji sam koristio oko godinu i najbolji smartphone koji sam koristio u poređenju sa samsungom, Huawei i sada xiaomi jedina zamjerka su dimenzije i težina telefona

Evo ja i dalje koristim 12R i 13R (privatni i skužbeni) i prezadovoljan sam, ne planiram da ih menjam uskoro.

Pozdrav svima, jedna pomoć oko izbora ljudi koji imaju OnePlus.
Ja imam OP 10 pro kinez flešovan za Kanadu i sve mi radi, zadovoljan sam ali je već zastareo model.
Znam da OP napušta naše tržište na žalost, mene lično interesuje preporuka koji da uzmem sa esim-om da me posluži sledeće
3-4 godne, znači globalna verzija jer mi treba esim, hvala.

@yuga

Imas 15r koji je oko 500EUR, a ako mozes da nadjes seriju 13 ona ti je bolja tj bolje je odradjena, ja imma 13r i zadovoljan sam, a mozes i 13 da uzmes, ja mislim da su pali bili na oko 650.

Nazad
Vrh Dno