Šta je novo?

Grand Theft Auto VI

Sam logo jeste official i samo on, čekam da završe i majice.

Ne vidim neki HAJP?! Ljudi ovo rade preko 10 godina, imaju iskustva... Nadam se da je atmosfera bacena u prvi plan, glupo je danas "prodavati" grafiku! I prosto je neobicno da cemo mi sa PC sistemom da cekamo pola godine, ili koliko vec... Odvikao sam se od toga da konzolasi uzivaju toliko dugo sami...bez nas 😛

Jest i taman da ga cuva onaj drugi Milan Strongman iz Nis 😁

Nego, davno nisam igrao, jel moze ovo vise ljudi paralelno da igra (story za dve ili vise osoba da kazem)? Ako uzmem sa zetom igru da se ne mesamo jedan drugom u pricu. Ili jednostavno da cekam PC verziju igre, taman dok odem u penziju i deca porastu da se pojavi.

Jest i taman da ga cuva onaj drugi Milan Strongman iz Nis 😁

Nego, davno nisam igrao, jel moze ovo vise ljudi paralelno da igra (story za dve ili vise osoba da kazem)? Ako uzmem sa zetom igru da se ne mesamo jedan drugom u pricu. Ili jednostavno da cekam PC verziju igre, taman dok odem u penziju i deca porastu da se pojavi.
GTA 6 će biti isključivo single player igra, tako kažu iz Rockstar-a.
Ovo što tebe zanima imaš u GTA Online, da radiš misije sa drugim ljudima. Online za šesticu još uvek nije ni najavljen.
Za peticu je Online mod izašao par nedelja nakon izlaska igre, ali poprilično "bare bones", glavni sadržaj, one pljačke banaka i čuda su dodati naknadno.

Sada će izgleda odvojeno prodavati SP i MP deo igre, kao što i sa peticom rade već godinama.

Mislim da ga zanima da igraju obojica svoj single player bez da progres jednog utice na igru drugog. Hoce da podeli trosak igre na dvojicu ili cak na istoj konzoli da ima 2 profila igre.

Nazad
Vrh Dno