Šta je novo?

Disney+ u Srbiji (pravila u prvom postu)

• Začetnik teme Začetnik teme Blaham
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne naplaćuju 6 evra po dodatnoj osobi? Drugarica mi reče da su njoj blokirali jer nije u istom domaćinstvu i sad plaća dodatnih 6 evra mesečno.

Naplacuju na srpskim nalozima 6€ za dodatne, samo nisu rigorozni kao Netflix sa provođenjem pravila

Znači ako je nalog na drugu zemlju ne naplaćuju? Kako ste napravili na US ili Tursku?

Dodatak za US.

Dizni + se pravi sa uključenim VPN-om i sve vreme si na VPN-u dok ne kupiš pretplatu.
Pretplatu kupiš povezanim US PayPal nalogom, koji opet praviš sa uključenim VPN-om.
Najveći cim je naći US broj telefona koji ti treba da bi verifikovala PayPal nalog. Ja sam koristio neki plaćeni servis za privremeni broj za prijem SMS-a i iz drugog puta mi je uspelo. Prvi put mi PayPal flagovao nalog, tražili dodatnu verifikaciju ličnim dokumentom.
Nakon uspešno kreiranog US PayPal naloga, dodaješ našu karticu.

Najbolji period za kupovinu je Black Friday, prošle godine bio Dizni + Hulu za $5.

Imam US Paypal odavno (jedno 10-15g), tako da mi to nije problem. Ali cena nije mala (13$ mesecno), pogotovo ko placa i Netflix, HBO, youtube premium itd..

Vidim da je to za plan sa reklamama, a bez reklama je 19 ili 20$ mesecno.
Da li su agresivne reklama, prekidaju serije i filmove cesto?

I ne vidim da imaju obican (1080p) i 4k paket.
Jel to znaci da su oba 4k (sa reklamama i bez) ?

Ponekad se prevarim, pa uzmem Hulu (sa reklamama). Reklame i nisu možda tako česte, ako ih ima do 5 u sat vremena jedne epizode, ali su raspoređene tako da su češće na početku epizode. I traju po minut. Meni to ne smeta, jer za to vreme mogu svašta - nešto da obavim.

Mislim da je isto bilo i sa Disney kada sam ove godine uzimao.

A jel i taj jeftiniji paket isto 4K ?

D+ sa reklamama nema reklame van teritorije odakle je nalog. Tako je ranije bilo.

Poslednja izmena:
D+ US nalog kad se gleda kod nas nema reklame ali ni sav sadrzaj koji ima US.
Hulu sam za sebe mora sa VPN US i ima reklame, ako se gleda iz D+ aplikacije moze bez VPN i nema reklame.

Значи ја из Србије, логично са локалном ИП адресом, не бих видео ове локализоване постере и хрватске титлове?

Значи ја из Србије, логично са локалном ИП адресом, не бих видео ове локализоване постере и хрватске титлове?
Naravno da se vidi, samo se izabere jezik interfejsa hrvatski.

Imam US Paypal odavno (jedno 10-15g), tako da mi to nije problem. Ali cena nije mala (13$ mesecno), pogotovo ko placa i Netflix, HBO, youtube premium itd..

Vidim da je to za plan sa reklamama, a bez reklama je 19 ili 20$ mesecno.
Da li su agresivne reklama, prekidaju serije i filmove cesto?

I ne vidim da imaju obican (1080p) i 4k paket.
Jel to znaci da su oba 4k (sa reklamama i bez) ?
Po tim cenama je kod nas jeftinija pretplata. Kod nas možda treba probati onu varijantu jedan mesec platiš punu cenu i onda se otkaže usluga i tada ti ponude 3 meseca upola cene da bi te zadržali.

Pocela promocija😁

Prilozi

• Screenshot_20260716_100037_com_android_chrome_ChromeTabbedActivity.webp
    Screenshot_20260716_100037_com_android_chrome_ChromeTabbedActivity.webp
    29.7 KB · Pregleda: 99
Imaju neki bug sa tom promocijom kada stigne mail sa potvrdom pretplate
1784192298363.webp

Sve je ok, skidaju 9.99e mesecno. Cisto da se neko ne iscima kako skidaju 60e mesecno 😄

Kada alternativa nema (barem onih lakih), ovo je odlicna cena, posebno ako neko deli nalog.

Ako neko hoce da iskoristi promociju neka javi, mozemo da podelimo troskove na tih 6 meseci...

Pre par godina sam na kp kupio neku pretplatu, bilo nesto godinu dana nekoliko stream servisa, medju njima i disney. Dobio sam neki user i pw, kao i insttukciju na koji profil ulazim, ostale ne diram. Tako sam i radio, ali mi se cini da sam imao neke probleme sa jezicima, pa odustao brzo. Ulazio sam povremeno i radilo je, tek je posle x meseci prestalo. Za pare koje sam.tada dao, za sve servise, da su radili 15 dana isplatilo se. Da li sasa postoji nesto slicno, da se kupi negde, a da je provereno. Deca rastu, pa kapiram da bi se mozda naslo nesto zanimljivo

Verovatno je to. Ja sam bio kupio preko nekog stranog sajta isto na taj fazon dobiješ user i pass... Bilo nesto tipa 1$ za mesec dana... Meni trajalo sigurno 6 meseci. 😂

Da li postoji način da se uloguješ u D+ sa korisničkim imenom i lozinkom? Dobio sam od drugara neka 2 naloga od kojih bi 1 trebalo da radi, ali mi stalno traži 6-cifreni kod iz mejla, a tom mejlu naravno nemam pristup. Ovo se dešava i na telefonu, tv-u, win-u.

Nazad
Vrh Dno