Na tr vise ne moze za nove korisnikeZnači ako je nalog na drugu zemlju ne naplaćuju? Kako ste napravili na US ili Tursku?
Naravno da se vidi, samo se izabere jezik interfejsa hrvatski.Значи ја из Србије, логично са локалном ИП адресом, не бих видео ове локализоване постере и хрватске титлове?
Po tim cenama je kod nas jeftinija pretplata. Kod nas možda treba probati onu varijantu jedan mesec platiš punu cenu i onda se otkaže usluga i tada ti ponude 3 meseca upola cene da bi te zadržali.Imam US Paypal odavno (jedno 10-15g), tako da mi to nije problem. Ali cena nije mala (13$ mesecno), pogotovo ko placa i Netflix, HBO, youtube premium itd..
Vidim da je to za plan sa reklamama, a bez reklama je 19 ili 20$ mesecno.
Da li su agresivne reklama, prekidaju serije i filmove cesto?
I ne vidim da imaju obican (1080p) i 4k paket.
Jel to znaci da su oba 4k (sa reklamama i bez) ?
Probaj preko linka ovde, ne moze na početnoj straniciJa nemam tu promociju @nitro5
Meni izlazi ponuda 140 evra za 12 meseci. Pristupam iz Srbije u incognito prozoru, nov korisnik
Ne jer ti treba kartica iz te drzave.A da li može iz neke druge zemlje sa VPN bez PayPal da se uzme jeftinije?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari