shamanNS
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 11.08.2007
- Poena
- 1,555
Jesi čitao još nešto od njenih knjiga? Čini mi se da sam ti nekad spominjao Commonwealth i The Dutch House?Na pola sam Whistlera, izvanredna!
Jesi čitao još nešto od njenih knjiga? Čini mi se da sam ti nekad spominjao Commonwealth i The Dutch House?Na pola sam Whistlera, izvanredna!
Nije, digitalna izdanja se lakše kradu i dele celom forumu a niko neće da se cima da skenira ili fotokopira štampano izdanje. Štampa i skladištenje su ustvari samo mali procenat sveukupnih troškova za izdavanje i promociju knjiga.Zar nije bolja zarada bez papira i štamparije...
Uopšte nije problem u sigurnosti čitača već o tome da ne žele da "deo kolača" od zarade moraju da daju kompanijima koje im distribuiraju ebooks kroz nekakav Store i koje licenciraju DRM zaštitu.može da im pruži potrebnu sugurnost
Uopšte nije problem u sigurnosti čitača već o tome da ne žele da "deo kolača" od zarade moraju da daju kompanijima koje im distribuiraju ebooks kroz nekakav Store i koje licenciraju DRM zaštitu.
Pa im se onda "više isplati" da sami prave svoja rešenja.
Pa hoce pisac da pokaze svoju imaginacuju kroz elokvenciju. Be amazed!Pokušavao više puta i odustajao. Ne sviđa mi se ovaj razmetljivi stil pisanja:
"Oblaci crni kao modrice ocrtavali su šumu džinovskih gimnospermi dok su se stratokumulusi uzdizali devet kilometara visoko u divlje nebo. Munja namreška
horizont. Bliže brodu, poneko neodređeno, reptilsko obličje naletelo bi na zaštitno polje, oglasilo se, a onda otumaralo dalje, kroz izmaglice boje indiga."
Moraću da probam ponovo pošto inače volim Simonsove knjige.
Posle 2 do 3 prequel trilogije 😂 Apsolutno ništa od pitanja koja su mene najviše zanimala nisu dobila odgovore posle tih 10 knjiga Eriksonovog serijala.sve će se razjasniti nakon 11-te knjige 😉
To je jednostavmo gigantski serijal u svakom smislu. Uzaludno bi bilo pokušati opisati ga.Ja sam baš nekidan počeo "Malašku knjigu palih", prva knjiga. Malo toga mi je sada jasno 🙂
Kakav ti je taj serijal? Koliko ti je trebalo vremena?
Isplati, ako ne očekuješ klasičan fantasy setting. Po meni jedna od boljih modernih naslovaDa li je neko čitao možda Carstvo Vampira od Džej Kristofa? Razmišljam se da kupim jer mi se čita neka dobra fantasy vampirska knjiga, ispalti li se kupiti?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari