Poništavanje crvenog kartona je nešto što nije smelo nikako da se desi.Koje su to kontroverzne odluke? Jedina kontroverzna odluka je da li je lopta udarila sajlu i eventualno gol Nemaca koji je trebalo da se poništi, ali su svejedno izgubili. Sve ostalo je bilo u duhu PFI i tako je moralo biti.
E da i ovo, direktan uticaj politikePoništavanje crvenog kartona je nešto što nije smelo nikako da se desi.
Zaboravio si utakmicu Paragvaj-Francuska? 🙂 Da ne nabrajamo dalje i situaciju sa Mesijem od prve utakmice, ali dobro sve se brzo zaboravlja, sve je super 🙂Ok, slažem se, ali sam gledao samo odluke sudija... Mnogo crvenih i penala ne bi bilo dosuđeno, a imali bismo brdo neregularnih golova prvenstveno zbog ofsajda da nije VAR-a.
Sad sam gledao snimak i tačno se vidi da je Dedica popio po nozi. Morali su da se bune na ovo, nije mi jasno da nisu trazili VAR.
Neki bi rekli što nije ostao na zemlji i valjao se od bolova, možda bi onda i pogledali.Sad sam gledao snimak i tačno se vidi da je Dedica popio po nozi. Morali su da se bune na ovo, nije mi jasno da nisu trazili VAR.
Evo snimka
Pametan gde da ode u produžetke pa da prime još 3 komada.Neki bi rekli što nije ostao na zemlji i valjao se od bolova, možda bi onda i pogledali.
Mislim da samonije taj tip igrača Dedica ili mu je mozak utrnuo pa nije pao. Meni deluke da ga je Mesi lepo ošinuo. Nekako Dedina reakcoja je iskrena onaj ouch momenat kad te neko raspali. Da je bio Kane kotrljao bi se do auta.@rAMA
Da se iole nesto ozbiljnije desilo igraci Engleske bi na licu mesta nadigli buku. Naravno oni su cutali a razni novinari zarad klikov i lajkova potenciraju ovakve situacije. Na snimku se vidi da je Mesi protrcao, kojim je to intenzitetom bilo i sta se tu jos izdesavalo to vise nije ni bitno.
Mozda, a mozda probas da skapiras da je editovana slika, nije tesko.
Samo cu da citiram samog sebeMožda je i neki dogovor da se njemu ne gledaju gaženja kao ostalima, ima malu nogicu, male kopačkice, mali intenzitet, nema tu šta biti.
Doslo vreme da ljudi sta god im se servira prihvate zdravo za gotovo, cak i ne pokusavaju da ukljuce mozak da razmisle malo.Kako editovana vidi se na snimku da ga je zgazio. Navijam za Arg ali sam realan ovo su morali da kukaju na VARjaču.
Jedino ako imaš nekinuvid da je editovana daj da vidimo pa da uzmemo da pljujemo na motaže ponovo. Povedi narativ čoveče sa dokazi 😄
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari