Šta je novo?

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2026

On tvrdi da je kosa, sam je priznao da je osetio dodir. Da li je kosa ili glava, nikad nećemo saznati... Ništa nije kontroverzno.

Koje su to kontroverzne odluke? Jedina kontroverzna odluka je da li je lopta udarila sajlu i eventualno gol Nemaca koji je trebalo da se poništi, ali su svejedno izgubili. Sve ostalo je bilo u duhu PFI i tako je moralo biti.
Poništavanje crvenog kartona je nešto što nije smelo nikako da se desi.

Isto tako bi ih torpedovao sa Olimpijade što ne rade doping test košarkaši. Ali lova gledanost....

Ok, slažem se, ali sam gledao samo odluke sudija... Mnogo crvenih i penala ne bi bilo dosuđeno, a imali bismo brdo neregularnih golova prvenstveno zbog ofsajda da nije VAR-a.

Ofsajd treba ukinuti, prevazidjeno pravilo. Ako ne možeš da čuvaš čoveka nemoj da igraš. Jedva čekam dan kada će ofsajd biti ružna uspomena.

Da nije ofsajda, ova igra ne bi bila to što jeste... Izgubila bi smisao. Zamisli da neki Inzagi samo stoji tamo i čeka ispred šesnaesterca, a niko iz odbrane ne sme da krene u napad.

Ne smem ni da pomislim na šta bi to ličilo.

Grešiš sinko bilo bi golova koliko voliš. Naravno svako ima svoje mišljenje i niko nikog ne ubedjuje. Sa onim Vengerovim pravilom iako ne znam kakl ce sudike da.mu se prilagode se tiho kreće ka ukidanju istog. Cenim 15-20 godina će trebati da se uopšte svest prilagodi da se ukine.

Slažem se da bi bilo znatno više golova ali realno nije mi cilj ni da gledam utakmice sa rezultatom 7:4 ili možda čak 10:8... Najbolje je biti umeren i naći neku sredinu.

Prilagodio bi se fudbal i pre ofsajda su se igrale utakmice sa par a nekada i bez golova. Naravno sa igracima koji su sada zveri u odnosu na igrace sa prve polovine proslog veka bilo bi vise golova ali bi se igra prilagodila. Tok igre se ne bi seckao svalo malo a to je ono čemu i teži evolucija igre. Teško da će uskoro biti išta od toga ali mogu da se nadam.

Ne znam, ne bih voleo da gledam takvu igru. Kako ti razmišljaš "ako ne možeš da čuvaš čoveka, nemoj da igraš", tako ja razmišljam "ako ne možeš da pretrčiš igrača i daš gol, nemoj da igraš"... Pitanje je ko je od nas dvojice u pravu
🙂

Nema tu ko je upravu, trenutno pravilo je takvo da si ti upravu. Mene više interesuje šta dovodi do atraktivnije igre. Sam koncept ofsajda je meni nebulozan a uveden je kao kontra mera dominantne ekipe kojoj nisu mogli da se suportstave. Sigurno bi bilo besmisleno da sutra gledamo finale bez ofsajda ali postepenom implementacijom i faznim ukidanjem... mada verujem i da se odigra neka prvenstvena utakmica bez ofsajda da bi bila melem za oči u odnosu na ovu seckalicu.

Ok, slažem se, ali sam gledao samo odluke sudija... Mnogo crvenih i penala ne bi bilo dosuđeno, a imali bismo brdo neregularnih golova prvenstveno zbog ofsajda da nije VAR-a.
Zaboravio si utakmicu Paragvaj-Francuska? 🙂 Da ne nabrajamo dalje i situaciju sa Mesijem od prve utakmice, ali dobro sve se brzo zaboravlja, sve je super 🙂

Koje su to kontroverzne odluke? Jedina kontroverzna odluka je da li je lopta udarila sajlu i eventualno gol Nemaca koji je trebalo da se poništi, ali su svejedno izgubili. Sve ostalo je bilo u duhu PFI i tako je moralo biti.
Možda ova pred drugi gol Argentine?

1000020061.webp

stigli smo do zaokruženog broja strana (128) 😎

Voleo bih da vidim video, a ne samo sliku. Nisam uspeo da nađem usporeni snimak tog "gaženja" ako ga je bilo. Verujem da bi ovaj i dalje ležao i 12 sati kasnije...

Parkirati autobus protiv ovakve Arg i preziveti mozda je mogla Italija sa Bufonom, Kanavarom,Nestom,Maldinijem i ludim psom Gatusom ispred njih

@rAMA

Da se iole nesto ozbiljnije desilo igraci Engleske bi na licu mesta nadigli buku. Naravno oni su cutali a razni novinari zarad klikov i lajkova potenciraju ovakve situacije. Na snimku se vidi da je Mesi protrcao, kojim je to intenzitetom bilo i sta se tu jos izdesavalo to vise nije ni bitno.

Neki bi rekli što nije ostao na zemlji i valjao se od bolova, možda bi onda i pogledali.
Pametan gde da ode u produžetke pa da prime još 3 komada.

@rAMA

Da se iole nesto ozbiljnije desilo igraci Engleske bi na licu mesta nadigli buku. Naravno oni su cutali a razni novinari zarad klikov i lajkova potenciraju ovakve situacije. Na snimku se vidi da je Mesi protrcao, kojim je to intenzitetom bilo i sta se tu jos izdesavalo to vise nije ni bitno.
Mislim da samonije taj tip igrača Dedica ili mu je mozak utrnuo pa nije pao. Meni deluke da ga je Mesi lepo ošinuo. Nekako Dedina reakcoja je iskrena onaj ouch momenat kad te neko raspali. Da je bio Kane kotrljao bi se do auta.

Možda je i neki dogovor da se njemu ne gledaju gaženja kao ostalima, ima malu nogicu, male kopačkice, mali intenzitet, nema tu šta biti.

Ne vidim svrhu prepucavanja oko Mesija. Lik je dosao tu gde jeste zahvaljujuci talentu koji poseduje. Moze ga neko voleti ili hejtovati, sve jedno, lik je to sto jeste, vrhunski fudbaler. Ja ga ne gotivim bas nesto al mu moram odati priznanje za rezultate u karijeri.

Možda ova pred drugi gol Argentine?

Pogledajte prilog 546644
Mozda, a mozda probas da skapiras da je editovana slika, nije tesko.

Možda je i neki dogovor da se njemu ne gledaju gaženja kao ostalima, ima malu nogicu, male kopačkice, mali intenzitet, nema tu šta biti.
Samo cu da citiram samog sebe

Kako editovana vidi se na snimku da ga je zgazio. Navijam za Arg ali sam realan ovo su morali da kukaju na VARjaču.

Jedino ako imaš nekinuvid da je editovana daj da vidimo pa da uzmemo da pljujemo na motaže ponovo. Povedi narativ čoveče sa dokazi 😄

Kako editovana vidi se na snimku da ga je zgazio. Navijam za Arg ali sam realan ovo su morali da kukaju na VARjaču.

Jedino ako imaš nekinuvid da je editovana daj da vidimo pa da uzmemo da pljujemo na motaže ponovo. Povedi narativ čoveče sa dokazi 😄
Doslo vreme da ljudi sta god im se servira prihvate zdravo za gotovo, cak i ne pokusavaju da ukljuce mozak da razmisle malo.

Nazad
Vrh Dno