Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Imaj u vidu da ne važi za obnovu, već samo novi ugovor. Dakle potrebno je da raskineš ugovor za taj KN i uzmeš novi sa vaučerom.
Zdravo. Hvala Vam na ovoj informaciji. Ja sam cuo da moze i na vec aktivne pakete npr. postpaid da se iskoriste kodovi koji traju do ostatka ugovorne obaveze. Posto nama ugovor istice pocetkom avgusta kada bih trebao da raskinem? Da li ce me oni zvati sa nekom ponudom prilikom raskida? U pitanju je za KucniNet. Hvala.
Imaj u vidu da ne važi za obnovu, već samo novi ugovor. Dakle potrebno je da raskineš ugovor za taj KN i uzmeš novi sa vaučerom.

Ja sam cuo da moze i na vec aktivne pakete npr. postpaid da se iskoriste kodovi koji traju do ostatka ugovorne obaveze.
Mogao bi da daš svoj kod nekome, ako si ga uopšte sačuvao, i tako i ti dobiješ 20% do kraja svoje ugovorne obaveze. Ali dati je jedno, a iskoristi tuđi (ili svoj već postojeći) drugo.

Posto nama ugovor istice pocetkom avgusta kada bih trebao da raskinem?
A1 gleda obračunske periode. Ti najbolje znaš kad je tvoj, tj. između kojih datuma. Lično ne znam ima li pravila za kućni net. Svakako, glavno opšte je da raskidaš u toku poslednjeg obračunskog perioda, ako se ne varam. Ako bi ti se obračunski periodi poklapali sa mesecima, onda raskidaš baš u toku avgusta, na primer.

Da li ce me oni zvati sa nekom ponudom prilikom raskida?
Ni ovo mi nije poznato, jer ovo je ipak tema posvećena mobilnim tarifama. Postoji odgovarajuća za kućni net, pa vidi piše li se tu šta tim povodom:

Mogao bi da daš svoj kod nekome, ako si ga uopšte sačuvao, i tako i ti dobiješ 20% do kraja svoje ugovorne obaveze. Ali dati je jedno, a iskoristi tuđi (ili svoj već postojeći) drugo.

A1 gleda obračunske periode. Ti najbolje znaš kad je tvoj, tj. između kojih datuma. Lično ne znam ima li pravila za kućni net. Svakako, glavno opšte je da raskidaš u toku poslednjeg obračunskog perioda, ako se ne varam. Ako bi ti se obračunski periodi poklapali sa mesecima, onda raskidaš baš u toku avgusta, na primer.

Ni ovo mi nije poznato, jer ovo je ipak tema posvećena mobilnim tarifama. Postoji odgovarajuća za kućni net, pa vidi piše li se tu šta tim povodom:

Hvala puno!

Pošto stara dobra intarifa više nema smisla zbog podizanja cena a i realno je sitan paket sa ograničenim minutima, prošle nedelje rekoh ajde da podnesem kevi zahtev za prenos broja. Kuda? Pa hajde Globaltel, tako je najjednostavnije (mislio sam ja u sebi), i da vidimo neku bolju ponudu od A1, bar 50% na ugovornu obavezu. Globaltel je nažalost morao telefonski pa sa zahtevom preko kurira, i naravno da je proces koji je započet početkom nedelje morao da zakači i vikend, ali nema veze.

I sve ja lepo isplaniram i nabrijem se da se cenjkam čim neko pozove, kad ono, od A1 nit poziva, nit poruke, nit ponude, i osvanu keva u Globaltelu preko noći bukvalno. 🤣 Srećom pa nema ugovora, ako bude toliko loše treba da istrpi samo par meseci pa može da proba i da se vrne u A1. Ali interesantno da se ista stvar desila skoro kad je podnet zahtev za raskid u SBB, niko da zove. Ali dobro, u slučaju prelaska na optiku to je bila sreća u nesreći, za ovo ćemo još da vidimo.

Klasičan ghosting 😎

Pa, kad skoro svi nude vaučere za popust 20%, da ponudim i ja. Kome treba, nek' se javi na pm.

Pošto stara dobra intarifa više nema smisla zbog podizanja cena a i realno je sitan paket sa ograničenim minutima, prošle nedelje rekoh ajde da podnesem kevi zahtev za prenos broja. Kuda? Pa hajde Globaltel, tako je najjednostavnije (mislio sam ja u sebi), i da vidimo neku bolju ponudu od A1, bar 50% na ugovornu obavezu. Globaltel je nažalost morao telefonski pa sa zahtevom preko kurira, i naravno da je proces koji je započet početkom nedelje morao da zakači i vikend, ali nema veze.

I sve ja lepo isplaniram i nabrijem se da se cenjkam čim neko pozove, kad ono, od A1 nit poziva, nit poruke, nit ponude, i osvanu keva u Globaltelu preko noći bukvalno. 🤣 Srećom pa nema ugovora, ako bude toliko loše treba da istrpi samo par meseci pa može da proba i da se vrne u A1. Ali interesantno da se ista stvar desila skoro kad je podnet zahtev za raskid u SBB, niko da zove. Ali dobro, u slučaju prelaska na optiku to je bila sreća u nesreći, za ovo ćemo još da vidimo.
Isto se i meni desilo pre neki dan, 14. jula. Bio sam 6. meseci na besplatnom mega planu i nakon isteka inicirao prelaz u Globaltel. stigla Globaltel kartica i ja cekam poziv od A1. Nisam ni shvatio da su me prbacili dok nisam pokusao da udjem u A1 aplikaciju i nisam mogao. Nakon toga ubacim Globaltel karticu i : dobrodosli u Globaltel mrezu.

Evo ako nekom trebaju vauceri:

MGM263V3MXI4JX

MGM26012B3EGGH

Pod UO sam sa 20% od ovih vaučer kodova. Ako bih prelazio na veću tarifu, da li bi mi taj popust bio zadržan ili ne? Da li je već neko imao neko iskustvo?

Vidim na sajtu , A1 sad nudi samo 3 meseca Mega plana za prenos broja, umesto dosadašnjih 6 😡

Dan drugi nema nema poruke jel moguce da je uhfatio vikend
Deluje da u poslednje vreme pustaju brojeve u drugu mrezu bez sms ponude 6m free 18m 50% popusta. Mene su pustili samo sam ostao bez A1 signala a i u Globaltel temi sam procitao da su pojedini bez ponude A1 zavrsili u Globaltelu.

Evo i od mene dva vaucera, mozda nekome zatreba

MGM266C0MTXBNL
MGM264L8AKLMHN

Deluje da u poslednje vreme pustaju brojeve u drugu mrezu bez sms ponude 6m free 18m 50% popusta. Mene su pustili samo sam ostao bez A1 signala a i u Globaltel temi sam procitao da su pojedini bez ponude A1 zavrsili u Globaltelu.
A meni su recimo bas sad u ponedeljak poslali taj sms za 6m besplatno + 18 meseci 50% popust, bila sam pre toga mesecima na A1 megaplanu i podnela zahtev za prenos broja u mts, sad sam presla na NEO Surf sa ovom ponudom

Znači bolje da prenosim u globaltel broj jer i dalje izgleda da ne salju ponude za nas na free mega planu mene su i prvi put pustili pajseri a bas sam hteo neo surf... To bi mi bas onako leglo

• Like
Reagovanja: fiy
Nazad
Vrh Dno