Šta je novo?

SBB - generalna diskusija (2025+) [nije tema za EON box/aplikacije, Total TV/EON sat]

• Začetnik teme Začetnik teme momsab
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Imam velike probleme sa internetom, imao sam tehnicolor modem koji je odlicno radio skoro 3 god, prosle nedelje nisam mogao da koristim sbb internet veza je stalno pucala, mrezu ima ali nema interneta, zatim mi je modem promenjen i dat mi je ubee modem ali isti problemi su se nastavili.Da li sbb sem gore pomenutih ova dva modema ima i neke druge modeme za korisnike ? U pitanju je coax , nema optike ni na vidiku.

Imaju i SDMC ali ne znam koliko ces se usreciti... Zovi podrsku da ti to rese, negde je problem na mrezi...

Ni slucajno taj SDMC.

Imam velike probleme sa internetom, imao sam tehnicolor modem koji je odlicno radio skoro 3 god, prosle nedelje nisam mogao da koristim sbb internet veza je stalno pucala, mrezu ima ali nema interneta, zatim mi je modem promenjen i dat mi je ubee modem ali isti problemi su se nastavili.Da li sbb sem gore pomenutih ova dva modema ima i neke druge modeme za korisnike ? U pitanju je coax , nema optike ni na vidiku.
Ako se malo razumes,udji u podesavanja i prebaci kanal(pretpostavljam da si na 5gHz) 120 ili koji je najvisi. Sad si na 36 ili 38. Trebace mu desetak minuta da dodje internet,strpljiv budi i cekaj. Probaj tako pa vidi hoce biti prekida i dalje.

Zanima me koje rutere sbb sad postavlja ljudima, ja imam EVW32C Ubee i imam ogromne probleme sa packet lossovima skoro svakog dana gde se čak i potpuno izgubi konekcija pa moram da ga isključujem iz struje? Ako će mi isti taj doneti za zamenu da se ne cimam uopšte da ih zovem nego da promenim operatera

Zanima me koje rutere sbb sad postavlja ljudima, ja imam EVW32C Ubee i imam ogromne probleme sa packet lossovima skoro svakog dana gde se čak i potpuno izgubi konekcija pa moram da ga isključujem iz struje? Ako će mi isti taj doneti za zamenu da se ne cimam uopšte da ih zovem nego da promenim operatera
Ako ima ovde na temi nekoga iz sbb supporta a da je voljan da pomogne, nek mi se javi u dm

Konkretno za godine u nazad od modema sbb sam imao : Cisco, Technicolor i Ubee ( coax cabal je u pitanju ), od napred navedenih najbolji mi je bio Cisco, nije mi bitna brzina koliko stabilnost da mi se net ne gubi.

Nije bitan model,coax je osetljiva tehnologija

Moze komsija x da pravi smetnje,krimp u razdelniku,krimp u ormanu

Nema tu stabilnosti,za cod ranked je extra,cim krenu packet loost ja ih kovem redom

Nazad
Vrh Dno