Šta je novo?

SBB - generalna diskusija (2025+) [nije tema za EON box/aplikacije, Total TV/EON sat]

• Začetnik teme Začetnik teme momsab
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Imam velike probleme sa internetom, imao sam tehnicolor modem koji je odlicno radio skoro 3 god, prosle nedelje nisam mogao da koristim sbb internet veza je stalno pucala, mrezu ima ali nema interneta, zatim mi je modem promenjen i dat mi je ubee modem ali isti problemi su se nastavili.Da li sbb sem gore pomenutih ova dva modema ima i neke druge modeme za korisnike ? U pitanju je coax , nema optike ni na vidiku.

Imaju i SDMC ali ne znam koliko ces se usreciti... Zovi podrsku da ti to rese, negde je problem na mrezi...

Imam velike probleme sa internetom, imao sam tehnicolor modem koji je odlicno radio skoro 3 god, prosle nedelje nisam mogao da koristim sbb internet veza je stalno pucala, mrezu ima ali nema interneta, zatim mi je modem promenjen i dat mi je ubee modem ali isti problemi su se nastavili.Da li sbb sem gore pomenutih ova dva modema ima i neke druge modeme za korisnike ? U pitanju je coax , nema optike ni na vidiku.
Ako se malo razumes,udji u podesavanja i prebaci kanal(pretpostavljam da si na 5gHz) 120 ili koji je najvisi. Sad si na 36 ili 38. Trebace mu desetak minuta da dodje internet,strpljiv budi i cekaj. Probaj tako pa vidi hoce biti prekida i dalje.

Zanima me koje rutere sbb sad postavlja ljudima, ja imam EVW32C Ubee i imam ogromne probleme sa packet lossovima skoro svakog dana gde se čak i potpuno izgubi konekcija pa moram da ga isključujem iz struje? Ako će mi isti taj doneti za zamenu da se ne cimam uopšte da ih zovem nego da promenim operatera

Zanima me koje rutere sbb sad postavlja ljudima, ja imam EVW32C Ubee i imam ogromne probleme sa packet lossovima skoro svakog dana gde se čak i potpuno izgubi konekcija pa moram da ga isključujem iz struje? Ako će mi isti taj doneti za zamenu da se ne cimam uopšte da ih zovem nego da promenim operatera
Ako ima ovde na temi nekoga iz sbb supporta a da je voljan da pomogne, nek mi se javi u dm

Konkretno za godine u nazad od modema sbb sam imao : Cisco, Technicolor i Ubee ( coax cabal je u pitanju ), od napred navedenih najbolji mi je bio Cisco, nije mi bitna brzina koliko stabilnost da mi se net ne gubi.

Nije bitan model,coax je osetljiva tehnologija

Moze komsija x da pravi smetnje,krimp u razdelniku,krimp u ormanu

Nema tu stabilnosti,za cod ranked je extra,cim krenu packet loost ja ih kovem redom

koja je najjeftinija varijanta za Arena Tenis kanal na SBB-u?

Тешко да ћеш у Србији да нађеш боље кабловске рутере, супернова има неке старе техниколоре и цбн рутере, не знам шта имају јотел и сат тракт али не верујем да су новији.

Uskoro mi istice ugovor sa MTS om na optici ,sad ja bi da menjam operatera hteo bi u SBB ali tu je coaks dali se to isplti. Pre 4 godine sam sa SBBa preso na MTS ,sa SBB nisam imao problema sto se tice stabilnosti.Sta mogu da dobijem od pogodnosti kao novi korisnik?

Što bi to radio? Jedino ako nemaš računicu zbog cene, ali opet čak i najjeftiniji paket u SBB-u ti je 5000. Trenutno su tanki sa ponudama za nove korisnike, mislim da im je prioritet zadržavanje starih.

Ja bih te savetovao da vidiš imaš li uslova za A1 optiku, najjeftini su trenutno, plus preko agenta može da se dobije 6/9/12 meseci za dž.

Ako baš dođe do toga da nemaš izbora, opet bih pre uzeo neki kućni 5G internet, iste će brzine da izgura, ako ne i bolje nego koaksijalac.

Jel imate trenutno prekid i interneta i televizije? Zablokiralo sve odjednom
Ja već nekoliko dana, pogotovo uveče, na svakih 15-30 minuta puca net i tv. Počelo odjednom preko noći da se dešava.
Zanimljivo je da mi pingovanje iz terminala radi bez problema, odziv je oko 8ms, ali speedtest kada radim ping preko 1000, download/upload oko 1Mbp, sajtove ne otvara po nekoliko minuta...
Inače sam na optici, ovo mi se nikada nije desilo u poslednji 6 godina koliko sam kod njih.

Evo jedne zanimljivosti: 30.juna raskinuo sam ugovor sa sbb-om i vratio opremu ali i dan danas mi radi email adresa koju sam prijavio za pristup sa web adrese eon.tv i za aplikaciju eon TV! Čudi me da nisu poništili sve moje adrese unete za gledanje na različitim uređajima a evo uskoro će mesec dana od tada i meni sve lepo funkcioniše što znači da na PC računaru mogu da gledam eon.tv a na tabletu eon TV aplikaciju! I sve radi potpuno isto kao i ranije dok sam imao ugovor.

Naravno ne žalim se, posebno zato što sam prešao na a1 u majčinom stanu (net+TV). Tako da ona ima mogućnost da sedne za veliki monitor i da gleda na dobrom zvučniku i sa dobrom slikom N1 i novu s i još druge kanale koje sam imao na sbb-u posebno filmske kojih nema na A1 (A1 zapravo ima očajnu ponudu loših kanala). Lično me to ne dotiče jer koristim samo običan internet a televizija mi ne treba.

Proslavimo ovu grešku sbb-a! 😁😜🔥

Uskoro mi istice ugovor sa MTS om na optici ,sad ja bi da menjam operatera hteo bi u SBB ali tu je coaks dali se to isplti. Pre 4 godine sam sa SBBa preso na MTS ,sa SBB nisam imao problema sto se tice stabilnosti.Sta mogu da dobijem od pogodnosti kao novi korisnik?
Standardna ponuda je 6 meseci 50%, NET TV Basic paket je 4399 dinara. Mom bratu su ponudili pre nekih mesec dana kao novom korisniku Net tv Premium paket, prvih 6 meseci 50% i 18 meseci po ceni Basic paketa.

SBB postojećim korisnicima koji žele da raskinu ugovor da je devet meseci za dinar a novim korisnicima daje tri meseca za dinar (šest meseci po 50% je tri meseca za dinar). Pre mesec dana u junu važila je druga ponuda ali opet lošija od ove koju sam dobio u julu ali nakon što sam raskinuo ugovor i zvali su me sutradan i rekli su da je to apsolutni maksimum koji bilo ko u kompaniji može da ponudi bez obzira da li je kontakt centar ili je komercijalista.

Meni su pre 2 meseca posto mi je istekao ugovor,ponudli bolje uslove,cini mi se 6 mesci za 1din ili 50% racuna nisam siguran i povecanje brzine sa 200/20 na 300/20 i sve se dogovorimo preko teleofna kad vidim i dalje mi stize ista cena racuna bez povecanje brzine interneta,pisao im na mail,rekli kontaktirace me i eto proslo 2 nedelje ...
Strasno sta uradise od dobre kompanije.

Evo jedne zanimljivosti: 30.juna raskinuo sam ugovor sa sbb-om i vratio opremu ali i dan danas mi radi email adresa koju sam prijavio za pristup sa web adrese eon.tv i za aplikaciju eon TV! Čudi me da nisu poništili sve moje adrese unete za gledanje na različitim uređajima a evo uskoro će mesec dana od tada i meni sve lepo funkcioniše što znači da na PC računaru mogu da gledam eon.tv a na tabletu eon TV aplikaciju! I sve radi potpuno isto kao i ranije dok sam imao ugovor.

Naravno ne žalim se, posebno zato što sam prešao na a1 u majčinom stanu (net+TV). Tako da ona ima mogućnost da sedne za veliki monitor i da gleda na dobrom zvučniku i sa dobrom slikom N1 i novu s i još druge kanale koje sam imao na sbb-u posebno filmske kojih nema na A1 (A1 zapravo ima očajnu ponudu loših kanala). Lično me to ne dotiče jer koristim samo običan internet a televizija mi ne treba.

Ispratio sam tvoju priču oko raskida i sa problemom oko dolaska za instalaciju a1 i šta su ti sve preduzimao. Proveri ti u SBB aplikaciji ili na sajtu moj SBB da nemaš novu UO.

ali i dan danas mi radi email adresa koju sam prijavio za pristup sa web adrese eon.tv i za aplikaciju eon TV! Čudi me da nisu poništili sve moje adrese unete za gledanje na različitim uređajima a evo uskoro će mesec dana od tada
ili United Cloud kasni sa isključivanjem ili nije obavešten na vreme
pitanje je čija je greška, lako može da bude da je do UC

ipak su mnogi korisnici raskinuli ugovor do kraja juna

Тешко да ћеш у Србији да нађеш боље кабловске рутере, супернова има неке старе техниколоре и цбн рутере, не знам шта имају јотел и сат тракт али не верујем да су новији.
svakako sbb nece dozvoliti da korisnik stavlja svoj modem.
moze da se raspita kod komsija, ako imaju iste smetnje onda je do mreze.

Nazad
Vrh Dno