Šta je novo?

Poslednje odgledane serije 2026

Neću zato što je Apple TV serije sa ocenom 7.x. Apple TV je doktorirao produkciju mediokritet serije koje su na granici "gledljivo" a po pravilu im serije imaju prevelike ocene na IMDB.
Plus u ovom slučaju i žanr / tema serije me ne zanima.

Pod tema je skrivena i nije očigledna kao i pod žanr. Da li će se razvijati u tom smeru možda...

Ocena je merodavna koliko i ocena za Mrs. Davies. Ali ako ti glavna tema ne leži onda nema poente da krećeš.

True detective s01 i Fargo s02 (moze i s01).
Fargo je dilema da li krenuti iz početka ili da prvo probam da završim season 4 koju sam preskočio tj batalio gledanje posle 4 epizode.

A moooožda i da sam probao da završim / ponovo gledam The Deuce (iako organski ne podnosim njušku Maggie Gyllenhaal 😂 zbog nje sam najviše i batalio gledanje kad je serija premijerno emitovana).

House of the Dragon 2. sezonu gledam. Ne znam kako su postigli onako kvalitetnu sliku, hdr, detalje, prasinu vidim na objektima. Da li je to zapravo bio neki Unreal engine ili slicno jer da grade onakve sobe velike nema sanse

^ Ne znam na osnovu čega si zaključio da je serija iz Bosne, kada piše country of origin Serbia 🤓

Ako ne smislim konačno koju knjigu da počnem, definitivno.
Ništa nisam čitao od 27. juna 🙁

Ja ne mogu uhvatiti dnevno vremena za jedva dvije epizode bilo koje serije, a i filmove rjetko uspijem pogledati u cugu. Knjigu ako uspijem dvadesetak minuta prije spavanja...ponekad...
Kad vidim kako shamanNS bindžuje, kao da je u hronostazi...malo mu zavidim 😀

Da sam u fazonu stavljana potpisa/opisa na profil, ova izjava bi bila sigurno u top 3 opcija 😂 😂 😂

Nazad
Vrh Dno