- Učlanjen(a)
- 03.09.2000
- Poena
- 1,445
Da.Da li koristite tempomat za
Kad god mogu.
Što se tiče autoput vs magistrala, naravno da je uvek veći napor voziti na magistrali.
Nikada ne znaš u kakvom je stanju onaj ko dolazi u susret.
Da.Da li koristite tempomat za
Mozes da napises iz iskustva kako radi adaptivni tempomat? Prednosti i mane isto? Nikad nisam istrazivao.Poslednjih par godina imam i adaptivni, odlicna stvar.
To ti je kao i automatski menjac, kada se naviknes, posle ti uvek fali kada ga nema. 🙂
Vidiš recimo danju kada je magla, koliko novijih automobila ide bez uključenih zadnjih svetala.Jedino validno je pracenje trake jer smara po nekad.
Jos stvar koja je mnogo dobra jeste senzor umora i pracenje da li vozac spava.
Ali ne vidim rezlog zbog kog ne bi auto sam regulisao svetla, brisace i slicno, i na koji to nacin meni to ometa voznju i pravi od mene idiota?
Da ti pojednostavim.Da je to sve istina, statistika stradalih bi bila u porastu u zapadnoj Evropi, jer oni imaju novije automobile sa svim tim sistemima i senzorima, a nije, u padu je. Pogotovo Volvo koji odavno stavlja sve te senzore i sisteme u svoja vozila, od senzora za kisu, svetla, radara, pracenje traka itd.
Ma nisu problem pare nego prosto nikad nisam ni razmišljao o tome da prespavam negde, uvek vožnja iz cuga do tamo i nikad nije ni bilo problema, al eto, dobio sam upozorenje i onaj gore me pogledao pa taj dan slavim ko drugi rodjendan.@lanmi86 ko zna kako bi prosao bez tempomata ....
Nishta ti to nece sacuvati glavu ako sam ne cuvas.
Stanes odmoris, josh bolje hotel na pola puta i NASPAVAS SE, ako nemash da platis da na 500-600km prespavas onda nemas dovoljno ni za taj put para.
jos stizes umoran ko ker u smestaj trazis, ili kuci u neki severni deo srbije juris parking, samo malo da oderes auto ti je skuplje od da prespavas negde, da ni ne prizivam nesto gore.
Vozi se u jednom pravcu ceo put, sve ostalo je gej.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari