- Učlanjen(a)
- 09.01.2011
- Poena
- 735
Nikad nigde nijedna prognoza mi ne prikazuje dobru prognozu. Nekad pogode šta je bilo. Ali uvek negde gledam. Trenutno koristim Breezy Weather, sa open-meteo izvorom
Može ali je problem što (ako se dobro sećam) ne osvežava vremenske prilike. Pokušaću ponovo, nisam se baktao s tim previšeMoze li se instalirati samsungova na honor i da ima onaj widget kao sto je samsungov i ostalo...
jako je loša, kao nekad kod xiaomija kad su još bili na miui 9 ili 10 prikazuje kao lokaciju naziv bazne stanice što je potpuno besmisleno i sa pogrešnim trenutnim vremenskim prilikama.Koliko ste zadovoljni ovom zvaničnom weather aplikacijom za honor? Jel ima neko da mozda koristi neku drugu koja se pokazala tacnijom i preciznijom?
Sta koristiti ondajako je loša, kao nekad kod xiaomija kad su još bili na miui 9 ili 10 prikazuje kao lokaciju naziv bazne stanice što je potpuno besmisleno i sa pogrešnim trenutnim vremenskim prilikama.
i još kad dodamo reklame (jedini lek dns.adguard.com), rezultat je potpuno razočaravajući.
Weather & Radar ForecastSta koristiti onda
Kako ne postoji Today Weather a namestiš da vuče Norvešku prognozu. Ta Norveška važo za najprecizniju. Koristim je skoro 3 god i ako je dva puta omanula.Mislim da ne postoji nijedna aplikacija, vidžet za vremesku prognozu a da je koliko, toliko tačna.
Pokušaću, pa da vidim kakva je.Kako ne postoji Today Weather a namestiš da vuče Norvešku prognozu. Ta Norveška važo za najprecizniju. Koristim je skoro 3 god i ako je dva puta omanula.
App kao app je meni odgivarajuća. Bitnijenje koju god da koristiš da biraš da može da se bira provajder podataka i tu staviš Norvežane. Imas u screenshotuPokušaću, pa da vidim kakva je.
Da li si probao Windy aplikaciju?Vidim da je dosta stranica ispisano vezano za vidžete i vremenske prognoze. I sam sam korisnik Honor telefona ali takođe i dugogodišnji član meteorološkog foruma pa samim tim poznajem solidno kako to sve funkcioniše.Sve te "gotove" stvari koje izbacuju aplikacije rade na principu prognoze za taj dan a ne na osnovu realnog vremena. Dakle ako je napolju iznenadni pljusak na koje prognoze nisu računale tog dana,budite sigurni da nijedna aplikacija sa app niti bilo kog brenda telefona neće pokazati stvarnu sliku koju vidite svojim očima.Isto važi i za temperaturu. Ovo se posebno odnosi u letnjem periodu kada razlike mogu biti baš velike.
Ko želi detaljnije da gleda a da ga vreme ne iznenadi onda mora gledati rain alarm sa radarskim odrazima,RHMZ sa zvaničnim merenjima temperatura na kojima takođe ima i radarskih osmatranja, sajt meteologix sa detaljnim pregledom za period od 24h pa nadalje. Na tom sajtu su svi globalni modeli(ECMWF,GFS,ICON, GEM) I ostali modeli na osnovu kojih sve moguće prognoze u svetu budu izrađene.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari