Mario Kempes?Meni je i nadimak po jednom starijem igraču Argentine 😀😉
Pozdrav
Mario Kempes?Meni je i nadimak po jednom starijem igraču Argentine 😀😉
Za sada mi dobro ide, oba tima mogu do finala. 😎Ne znam zašto, navijaću za Argentinu i Španiju.
![]()
И вероватно 5 до 10 домаћина.Mašala... 64 tima na sledećem WC.
![]()
Gianni Infantino opens door to 64-team World Cup
Plans for a 64-team men's world cup are set to be picked up and assessed in detail after the 2026 tournament with Fifa boss Gianni Infantino saying football needs to be "for the whole world".www.bbc.com
Naši ni tada neće da se kvalifikuju.
Mario Kempes?
Pozdrav
Mislim da francuzi prolaze,moja prognoza:Za sada mi dobro ide, oba tima mogu do finala. 😎
Gde je 64 tu je i 96 gde ce konacno moci da se kvalifikuju velikani kao Solomonska ostrva, Vanuatu i Anguilla😂Mašala... 64 tima na sledećem WC.
![]()
Gianni Infantino opens door to 64-team World Cup
Plans for a 64-team men's world cup are set to be picked up and assessed in detail after the 2026 tournament with Fifa boss Gianni Infantino saying football needs to be "for the whole world".www.bbc.com
Naši ni tada neće da se kvalifikuju.
Mi čekamo SP sa 128 timova da pokidamo.. 😂Gde je 64 tu je i 96 gde ce konacno moci da se kvalifikuju velikani kao Solomonska ostrva, Vanuatu i Anguilla😂
Koliko sam ja upoznat da.Da li ima utakmica za trece mesto?
Zar se ne igra samo prva utakmica tamo zbog stogodišnjice svetskog?🤔3 utakmice u Argentini, Urugvaju i Paragvaju. Cirkus bato
tebi je teško da odeš na zvanični sajt? dobio si onomad linkDa li ima utakmica za trece mesto?
Znam da sam procitao 3 utakmice, koje 3 ne znam ali da ima veze sa stogodišnjicom.Zar se ne igra samo prva utakmica tamo zbog stogodišnjice svetskog?🤔
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari