Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi 2026

Obsession 8/10

Ето, не требају ти ни паре, ни врхунски глумци, треба ти само идеја, и умеће да ту идеју спроведеш у дело.

Одличан филм, уживао сам скоро све време. ПРепорука.

Iron lung (2026)

Da se neko ne *****e kao ja... 2/10
Apsolutno nista nemam da kazem o ovom filmu. Ocekivao sam bar nesto, NISTA. Vakuum emocija, ideja vec obradjena, pokrada ideje NG Evangeliona...

Mislim, ja zaista volim sf, ali ovo... Gospode blagi, potopi i ne haj.

Kad spomenu trougao ne smemo da zaboravimo ni film na kom je bio muž mlade crvenokose Nikol Kidman a onda se na brodu pojavio i Bili Zejn.

Ima i legendarni Possession (1981), skoro smo ga pominjali.

@emaremare kada Jess dodje na deo broda gde su ...

20+ leseva od Sally koja konstantno umire u tom delu Loop-a

Je meni jedna od najboljih Horor scena ikada, bukvalno

EDIT: Nisi pricao o tom trougo filmu, LOL - izvinjavam se 🙂

Sam Neil me podseti likom na Denis Quaid-a koji me podseti:

Ima jako dobar SF film koji skoro niko ziv nije gledao - Pandorum

Od mene 100% preporuka. Jedan od najboljih SF filmova koje sam ja licno gledao

Uz Descent i Hellraiser moja dva omiljena horora su
EVENT HORIZONT i IN THE MOUTH OF MADNESS.
Pogotovo ko voli kosmičku stravu i Lovecrafta ta dva filma će mu se dopasti. Najiskrenija preporuka. Sam Neill u njima briljira. Zaista legenda.
Večna mu slava i laka mu zemlja.

@emaremare kada Jess dodje na deo broda gde su ...

20+ leseva od Sally koja konstantno umire u tom delu Loop-a

Je meni jedna od najboljih Horor scena ikada, bukvalno

EDIT: Nisi pricao o tom trougo filmu, LOL - izvinjavam se 🙂

Sam Neil me podseti likom na Denis Quaid-a koji me podseti:

Ima jako dobar SF film koji skoro niko ziv nije gledao - Pandorum

Od mene 100% preporuka. Jedan od najboljih SF filmova koje sam ja licno gledao
Da da taj Trougao je isto odličan

Pre nego sto pustim Obsession, ima li u najkracem razloga da ne pustam 😀. Da li se neko pokajao? Trigerovao?

Ја га планирам вечерас у биоскопу, па шта ми бог да.

Pre nego sto pustim Obsession, ima li u najkracem razloga da ne pustam 😀. Da li se neko pokajao? Trigerovao?
Jeste pokajalo se dosta njih.
Sa druge strane to važi za svaki film, gledaš pa stekneš svoj sud.

Odgledao ga sinoć. Koliko para, toliko muzike.
@tozovac za bioskop nije 🤣 barem sa mog aspekta
Neka mešavina Američkog psiha i Malog irvasa.

Poslednja izmena:
А шта знам, велика се прашина подигла око њега, па реко' да му пружим шансу.
Можда и није за биоскоп (то још увек не знам), али дај да подржим мало екипу. Стално нешто торентујем, нисам био у биоскопу 100 година, ред је. А ево за неки дан ће и Одисеја. Видећемо.

Da, uskoro stiže i Nolan sa Odisejom i Helenom Spartanskom. Deluje mi da je bolje režirao akcije/trilere nego ove istorijske drame.. kao što reče, videćemo 🙂

....нисам био у биоскопу 100 година, ред...

I ja isto tako,

Svakih sto godina odem po jednom u bioskop, da svojim novčanim prilogom (olako zarađenim) pružim kakvutakvu podršku ubogim olivudskim selebritijima i ostalim distributerskim kućama kao i nadasve mučenim bioskopskim franšizama.

Jedared se živi,
a svi znaju da je bolje živjeti sto godina kao milijunaš, nego tjedan dana u bijedi.

Dupozorim da ce Evil Dead Burn dobiti neki Director's cut ili slicno pa nema nikakvog smisla gledati ga u bioskopu.

@PanonskiNS kakve osetljive teme moze da ima taj film ?
Gledao si Aladina crtac. E pa kad mu duh kaze da ne moze da ispuni zelju da neko umre ili da se neko zaljubi, ovo ti je sta bi bilo da moze varijacija na temu.

Poslednja izmena:
Dupozorim da ce Evil Dead Burn dobiti neki Director's cut ili slicno pa nema nikakvog smisla gledati ga u bioskopu.

@PanonskiNS kakve osetljive teme moze da ima taj film ?
Gledao si Aladina crtac. E pa kad mu duh kaze da ne moze da ispuni zelju da neko umre ili da se neko zaljubi, ovo ti je sta bi bilo da moze varijacija na temu.
Baš se Aladin i pominje na početku na quiz večeri

Obsession 7/10

Jednostavna premisa, ali sasvim solidno izvedena. Film ne pokušava da bude pametniji nego što jeste, drži pažnju i najveći adut mu je odlična glavna glumica, koja praktično nosi celu priču. Nije nešto što će ostati dugo u glavi, ali za jedno veče više nego korektno.

Svadba
Ne znam,meni osim par fora dosadan . Onako,vidi se da su odglumil sablonski. Steta,zanimljiva ideja,dobri glumci Od mene 4/10.

Dobar Obsession skroz, mala pokidala kako je odglumela, meni na momente vise komedija nego horor. 7/10

Nazad
Vrh Dno