Šta je novo?

Najjeftiniji market lanac za online kupovinu kod nas? (Zabranjeno traženje i zamena vaučera - instant ban)

• Začetnik teme Začetnik teme owim
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Je l' neko iz Niša naručivao nešto iz Maxija ovih dana?

Kada kliknem na "Potvrda termina", dobijem poruku: "Izvinite, trenutno nema slobodnih vremenskih okvira. Molimo pokušajte kasnije ili odaberite drugu adresu."?! - I sinoć i jutros ista situacija. U Call centru nemaju pojma o čemu se radi.

Je l' neko iz Niša naručivao nešto iz Maxija ovih dana?

Kada kliknem na "Potvrda termina", dobijem poruku: "Izvinite, trenutno nema slobodnih vremenskih okvira. Molimo pokušajte kasnije ili odaberite drugu adresu."?! - I sinoć i jutros ista situacija. U Call centru nemaju pojma o čemu se radi.
Meni je to isto bilo kad su bili ispucani svi termini za taj dan, pa sam prebacio na dan kasnije... moguće da je kod vas sve bilo popunjeno....

^

Ma izgleda da su, valjda sad preko leta, u Nišu ukinuli dostavu vikendom... A u prošlu subotu do negde popodneva nisu mogli da se odaberu ni pon/uto/sre... za dostavu. Samo je bila vidljiva ova glupa poruka... Posle su to popravili, pa sam u subotu popodne napravio narudžbu za ponedeljak.

Uštedi 500 rsd uz Maxi Online!

Uz promo kod SPT500 ostvari 500 rsd popusta pri kupovini od minimum 6.000 rsd+troškovi dostave.
🗓️ Promo kod možeš iskoristiti jedanput za termine isporuke 16.07-18.07.

Tvoj Maxi Online!

Poklanjamo vam 1.000 RSD za kupovinu u IDEA online prodavnici.🎁📲

Kod: 1000ZTFH

Vaučer od 1.000 RSD možete iskoristiti pri kupovini od 7.000 RSD ili više, do 31.07.2026.
Pravo učestvovanja u ovoj aktivnosti imaju isključivo korisnici obavešteni putem Viber poruke, samo za online kupovinu sa kućnom dostavom u Beogradu.
Važi samo za fizička lica.

Vaša IDEA online.

Poklanjamo vam 500 RSD za kupovinu u IDEA online prodavnici.🎁📲

Kod: 500CMXP

Vaučer od 500 RSD možete iskoristiti pri kupovini od 4.000 RSD ili više, do 31.07.2026.
Pravo učestvovanja u ovoj aktivnosti imaju isključivo korisnici obavešteni putem Viber poruke, samo za online kupovinu sa kućnom dostavom u Beogradu.
Važi samo za fizička lica.

Vaša IDEA online.

Nazad
Vrh Dno