Šta je novo?

[m:tel cg] Internet u Srbiji vise nije neogranicen: diskusija

• Začetnik teme Začetnik teme owim
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Probaj preko moj mtel aplikacije, kontakt sa agentom. Napiši da ne mozes da aktiviras iako si imao ko zna koliko dopuna kredita.

Pisalo je negde, prelistaj forum unazad, da budeš siguran, jer sad sam pogledao i nisam na mtel sajtu video,

Noup. Uplatio 5 evra, i opet isti odgovor.

Slao sam im poruku pre sat vremena, ali možda ne rade nedeljom. (Tako sam aktivirao 5G, preko aplikacije, odgovarali mejlom)

Instalitao juce Move ali kao sto neko rece neki kanali npr RTS 1 su zatamljeni tj. nedostupni...E sda da li je to stalno ili vikendom vreme ce pokazati ali za neko dnevno indormisanje ima dovoljno kanala iz zemlje i sveta.

evo ja uzeo novi broj odradio sve dobio esim aktivirao na 9esim kartica ima mrezu ali je i dalje ne vidim na moj mtel app na istom nalogu gde i drugi broj da prebacim 20e sa drugog broja da aktiviram dodatak do kraja godine kao potrebna registracija a odradio sam sve ono selfie prednja zadnja lk znaci izgleda dok neko u sistemu ne odobri nece raditi *100#.Poziv ka njoj sa druge mtel kartice radi
pozdrav
evo samo se sad aktiviralo sve je okej

Poslednja izmena:
Idi na "upravljanjae ugovorima" i onda moraš da "vežeš ugovor na aplikaciju
uradio sam to tako je proslo i tada sam prebacio kredit sa broja na broj i dodao 3e jel sam greskom prebacio 19e zaboravio na onu proviziju 20centi pa leglo 18.80 trebao da prebacim 19.5 ako je moglo onda ne bi morao da doplacujem ali nema veze ubacena je na 9esim i radi sve i to je to
pozdrav

Možeš u aplikaciji/portalu ili SMS-om.

Aplikacija/portal: Kad se uloguješ na nalog broja s kojeg dopunjavaš pa odeš na "Dopuna pripejd broja", popuniš broj koji dopunjavaš i iznos, a zatim izabereš ispod "Plati zaduživanjem prepaid kredita".

SMS: Imaš ovde detalje pod stavkom "Dodaj".

Nazad
Vrh Dno