Imao je istu svrhu kao i svaki drugi smart phone tog doba, a bio je uz jailbreak svetlosnu godinu daleko od bilo kog Androida.2004. godine je iPhone imao svrhu isto koliko i optički internet u kamenom dobu.
Elem, saglasan sa kolega @d0minat0r u reč.
Hoću reći, ni približno upotrebnoj vrednosti modernog iPhone-a, nije bio must-have uređaj (generalno smartphone uređaji nisu bili).Imao je istu svrhu kao i svaki drugi smart phone tog doba, a bio je uz jailbreak svetlosnu godinu daleko od bilo kog Androida.
Internet, mail, muzika, poneka igrica…kancelarija i igraonica u džepu.
I sve je radilo kako treba.
Iskreno to su mi njihova neka proseravanja koja cuju od nekih gurua da se tako predstavljaju civilima. I ne znam cemu sve te pare ako ih ne trosis i ako te ineteresuje da samo imas sto vecu cifru da naracunu i zivis tako navodno iskljucen od svega.
slazem se svako normalan gleda da ulozi da ima pasivan prihod i da ima penziju i da radi sta mu se radi. Ali mi je retardirano kada se prodaje prica da tipa bill gejts nosi majcu od 5$ kao to je cool, a posle zavrsisi na nekom ostrvuPrvenstvena svrha novca je da ti pruži slobodu i nezavisnost. Kad imaš novac, ne moraš mnogo da se sekiraš, ne moraš da radiš što ti se ne radi, ne moraš da imaš posla sa ljudima od kojih ti je muka. Ako pametno uložiš novac umesto da ga sprcaš u luksuz koji ti neće značajno promeniti kvalitet života, ti možeš da oslobodiš i svoje naslednike, velika stvar.
Sećam se jedan ovde napisao kako iPhone nije skup, uzme on na 24 rate i ne oseti. Dobro, ali sad si u obavezi da zarađuješ ta 24 meseca, umesto da te novac oslobodi, on te bezveze zarobljava. Naopak pristup.
Ja bih pre rekao da što manje para, to se manje racionalno troši, a i kladionice će to potvrditi.Uglavnom što čovek ima više para, to ih manje racionalno koristi.
Inace ovako nije u obavezi da zaradjuje?Sećam se jedan ovde napisao kako iPhone nije skup, uzme on na 24 rate i ne oseti. Dobro, ali sad si u obavezi da zarađuješ ta 24 meseca
Prvi iPhone je izašao sredinom 2007...Vlasnik firme u kojoj sam radio, Amerikanac, je bio finansijski težak oko 500 milki, te davne 2004., a koristio je kao telefon neku Nokiju, ja iPhone. Kad sam ga pitao zašto ta Nokija, on mi je rekao “Why not? Working like a charm and battery last 7 days. Good enough for me.”
Inace ovako nije u obavezi da zaradjuje?
Zasto tebe brine sto se drugi zaduzuju?
Takvima ocigledno vredi da idu u dugove, pametovanje im nece pomoci.
Ti jesi (generalno) u pravu ali apple milijarde govore da nesto rade jako dobro tj odlicno poznaju generalnu ljudsku psihu.
I gde Pariz, da gledas smece, pacove i migrante?
iPhone Ultra mogao bi da stigne u septembru sa početnom cenom od čak 2300 dolara
U prilog tome i današnji All time high na Apple stock...Zasto tebe brine sto se drugi zaduzuju?
Takvima ocigledno vredi da idu u dugove, pametovanje im nece pomoci.
Ti jesi (generalno) u pravu ali apple milijarde govore da nesto rade jako dobro tj odlicno poznaju generalnu ljudsku psihu.
I gde Pariz, da gledas smece, pacove i migrante?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari