Šta je novo?

Najpovoljniji mobilni operater za putovanja po Evropi

@jocasylver ne znam da li si video, za ovaj paket koji si uzeo,ali imaš samo 3gb dnevno po punoj brzini, kad potrošiš tih 3gb brzina ti je limitirana na 1gb,
a i max ide na 4g mrežu, nemaš kačenje na 5g
restart tih gigabajta je svakih 24h

Prilozi

• IMG-593afbc7cab14312a4117844f39f30cc-V.webp
    IMG-593afbc7cab14312a4117844f39f30cc-V.webp
    28.3 KB · Pregleda: 53
Hvala, sad sam detaljno pročitao.
Kad sam kupovao bio sam blizu granicnog prelaza pa nisam obratio pažnju.
Generalno nije loš, završava mi.
E sad, pustim EON i tu već malo lošije ide

Meni je Whats up flat prekidao za Move dok sa netom u smeštaju nije bilo problema. Uglavnom radi lošije svake godine na 4G (nemam 5G uređaj još) tako da pitanje da li ću da ga koristim opet jer realno i nemam potrebe za njim.

meni je prošlog leta Whatsapov net zaista loše radio, preko dana i nekako, dok su svi na plaži, uveče nekad i ispod ,1mb/s i to na 5g, u Olimpskoj regiji, pa sam posle kupio neki net preko Mobimater i radilo je (jer nije išao preko Cosmote mreže).... Izgleda grci nemaju internet kapacitet za toliki broj turista.....

Ništa od neograničenog WhatsUp paketa, produžili su ovaj Summer offer sa 150GB do 30.09. 🙁
Jesu ovo spustili nedeljni na 4e?
Bilo je 7e koliko se sećam.
Da li je razlika brzina neta na različitim paketima (nedeljni flat i mesečni 140gb)...
A ni ne znam da li je tih 140gb dovoljno pogotovo ako je krš net u smeštaju... radiće 4 telefona + stick sa EON ili YouTube

30887.webp

Mislim da je tih 4€ za 6GB a da je 7€ za flat, nije mi tu telefon gde mi je aplikacija da proverim

Tako je, kada se uđe na opciju tu stoji 7e za 7 dana FLAT, to sam ja koristio.

Razlike u brzini verovatno nema, 5G možda bude manje opterećen. Sećam se da sam na brodu 500 metra od obale u Olimpskoj regiji (Plaka) imao preko 100Mbit na 4G a sad 30 ne mogu da postignem ni blizu predajnika.

Da, 7 je. Prošli put sam gledao na netu i pisalo je 7 (i sada 7e).
U app se ne vidi ako nemaš para na računu (nemam) već piše ova najniža od 4e.

Koja beše najbolja opcija za Crnu Goru za mesec dana sa puno interneta?
Gledam ove ponude turističkih esim, 1tb 30 dana, 20 evra. Jel to najpovoljnije?

@iOS
Pa sva tri operatera imaju opciju 1tb na 30 dana za 20 evra. Kao da su se dogovorili.
Znači ceniš da je One najbolja? Jel to bivši Telenor?

Tako je, nekadašnji Telenor i oni imaju najbolju mrežu 😃

Koristim mtel u romingu, ali domaći imaju One i uvek im je bolji signal 😃

Nazad
Vrh Dno