Šta je novo?

EON za Smart TV - aktivacija kodom [za EON browser/mobilnu aplikaciju postoji posebna tema]

• Začetnik teme Začetnik teme jok
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Hteo sam aktiviraj TV Smart za eon ali nemogu da udjem aplikaciji mobilni a napravio sam email i loznika i nikako neces udji u cemu to problem.
Nisi dobro definiso gde šta radiš. Ko 1 eon za Smart TV se aktivira kodom a ne preko emaila i loznike. Ko 2 aktivacija se vrši preko sajta moj SBB ili mobilne aplikacije SBB gde unosiš taj kod. Ko 3 ako misliš da si na sajtu moj SBB ili SBB aplikacijiu ne može samo tek tako da se registruje sa emailom i lozinkom. Već ti trebaju neka 2 broja ako se dobro sećam prvi broj je na samom onom papiru od UO a za drugi zoveš njih kad potvrdiš podatke i daš im taj broj dobijaš taj drugi koji unosiš prilikom registracije.

Nisi dobro definiso gde šta radiš. Ko 1 eon za Smart TV se aktivira kodom a ne preko emaila i loznike. Ko 2 aktivacija se vrši preko sajta moj SBB ili mobilne aplikacije SBB gde unosiš taj kod. Ko 3 ako misliš da si na sajtu moj SBB ili SBB aplikacijiu ne može samo tek tako da se registruje sa emailom i lozinkom. Već ti trebaju neka 2 broja ako se dobro sećam prvi broj je na samom onom papiru od UO a za drugi zoveš njih kad potvrdiš podatke i daš im taj broj dobijaš taj drugi koji unosiš prilikom registracije.
Jos jednom pitanja ves sam platio preko platnu karticu i da li sledeci put sama skida moj racun taj eon?

Jos jednom pitanja ves sam platio preko platnu karticu i da li sledeci put sama skida moj racun taj eon?
Da li je to eon van SBB mreže ako jeste ovde ti je sve objašnjeno o načinu plaćanja prepaid i postpaid paketa.
U vezi prijave da li si uspeo da se prijaviš da li si dobro odabrao na ovaj stranici način pretplate.

Poslednja izmena:
Jesam ali nesto nije u redu,evo slike da vidis Opera Снимак екрана_2026-07-06_171258_sbb.rs.webp da li mozes obrisis profil i da napravi nove ili da odem u poslovnici SBB?

Da li ja to dobro gledam da je EON basic van mreže u prepaid opciji 3099? Deluje mi da je to malo skupo, pre nego što sam prešao na A1 koristio sam EON light prepaid i bio je 2199

Tačno je, od prvog avgusta poskupljuju za 300 dinara. Basic bio 2799 dinara sad je 3099.

Pozdrav svima, da li je mozda neko imao ovakav problem i da zna mozda resenje za isti 🙂. Naime, kada pokusam da se ulogujem na smart tv aplikaciju dobijem poruku sa slike, a na sajtu uredno stoji da se ukuca kod, i kada ukucam na sajtu
pise uspesno dodatno a na tv-u se pojavi poruka sa slike, zatim refresujem sajt i opet mi pise da ukucam kod, kao i da nisam kucao, pokusao sam par puta i uvek je isti ishod. 1000018128.webp1000018126.webp

Zašto na android televizorima nemamo aplikaciju EON u Srbiji SBB kao što je EON TV Slovenija? Video sam u play store da imaju drugu aplikaciju EON TV ali samo za Telemach Slovenija! Oni mogu da koriste ovu našu za televizore i tu drugu valjda noviju! Za ovu drugu kod njih se aktivira na eontv.si/activate i kodom na ekranu ili qr! Kada uđete na ovaj website normalno tražiće email i šifru!

Zato što su tako odlučili.

I stvarno mi nije jasno večno ta opsednutost daj odmah što pre puštaj novu verziju, novu platformu. A garantovano ćeš ako dobiješ / kad dobiješ pristup novoj SmartTV aplikaciji tj kad ti ukinu pristup postojećoj / "staroj" verziji da kukaš i psuješ provajdera jer je nova aplikacija kršina i ne radi najosnovniju funkcionalnost na kršten način : menjanje kanala.
Plus kad prvi put u ne tako dalekoj budućnosti iskusiš reklame koje ne može da preskočiš / premotaš videćemo koliko ti se dopada nova "platforma".

Poslednja izmena:
Bez ljutnje nisam opsednut nego pitam zašto oni mogu da koriste dve, a ova sadašnja za bug problem u video klubu nisu rešili (Epic Drama, DIVA,SciFi, E!, Pikaboo, Nick+), za XXX kanale i VOD ne da google play store možete da gledate samo na kompu! Ove dečije ne gledam!A za ovaj bug zvao sam x puta niko nije rešio non-stop ista priča 'sad će da refrešuju kroz sat vremena' i opet isto, a plaćam 3700 RSD! Ne bih voleo da nam ovo ukinu ostane nam samo Yettel TV! E to je kršina! Iako je ova slovenačka nova ne znači da je krš, imam rođaka u SVN njemu se sviđa!

Kome u Google-u smeta jak Vin Diesel???

zašto oni mogu da koriste dve
Zato što su drugi provajder sa različitom poslovnom politikom od SBB / Yettel.
I verovatno je pristup dvema verzijama samo prelazno stanje za Telemach SI i HR korisnike dok im u budućnosti ne ostane samo nova aplikacija.

Kao što si u prošlosti kod Supernova korisnika imao korisnike na staroj platformi i korisnike migrirane na novu Move platformu da budu zamorčići koji će to da testiraju pa su jedno vreme imali naloge / kredencijale za 2 TV platforme dok na kraju nisu skroz svima obrisali naloge za staru platformu.

Poslednja izmena:
nije tema o poslovnim politikama. hvala na razumevanju

Пре неки дан сам апдејтовао апп за смарт ТВ и оно нешто мало што сам гледао, више пута је пуцала, Ми Бокс С је у питању.

Da li postoji modovana ili klon verzija eon aplikacije koja bi bila instalirana pored ove fabrička i za gledanje kanala koristila samo internet a ne coax?

Ima , vrati se par strana ( mislim 3-4) negde sam bio stavljo putanje i objasnjenje ima negde 10-tka postavljena od @kalehrl ( samo je na drugoj temi ) i ja sam negde postavljo onu 9.3 😉😁 i za svaki slucaj da napisem da ti i za nju treba slobodan smart slot da bi je aktivirao

Poslednja izmena:
uspeo sam, hvalaa, a da li je moguće podesiti da ta klon aplikacija bude default kad se startuje box?

Ako mislis kad se bas upali box ( power on ) a ako ti je aktivirana fabricka tesko da moze , a ako iz standbya ( tipa sa hdmi-cec palis tv i eon box ) onda bi trebalo da je na onoj app na kojoj si i izgasio a mozda i gresim nisam bas to radio i ovo su samo moje predpostavke , u svakom slucaju mozes probas sa apk "Launch on boot verz.1.1.3" pa i sam vidis da li ce da da neki rezultat koji trazis

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno