Šta je novo?

EON za Smart TV - aktivacija kodom [za EON browser/mobilnu aplikaciju postoji posebna tema]

• Začetnik teme Začetnik teme jok
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Hteo sam aktiviraj TV Smart za eon ali nemogu da udjem aplikaciji mobilni a napravio sam email i loznika i nikako neces udji u cemu to problem.
Nisi dobro definiso gde šta radiš. Ko 1 eon za Smart TV se aktivira kodom a ne preko emaila i loznike. Ko 2 aktivacija se vrši preko sajta moj SBB ili mobilne aplikacije SBB gde unosiš taj kod. Ko 3 ako misliš da si na sajtu moj SBB ili SBB aplikacijiu ne može samo tek tako da se registruje sa emailom i lozinkom. Već ti trebaju neka 2 broja ako se dobro sećam prvi broj je na samom onom papiru od UO a za drugi zoveš njih kad potvrdiš podatke i daš im taj broj dobijaš taj drugi koji unosiš prilikom registracije.

Nisi dobro definiso gde šta radiš. Ko 1 eon za Smart TV se aktivira kodom a ne preko emaila i loznike. Ko 2 aktivacija se vrši preko sajta moj SBB ili mobilne aplikacije SBB gde unosiš taj kod. Ko 3 ako misliš da si na sajtu moj SBB ili SBB aplikacijiu ne može samo tek tako da se registruje sa emailom i lozinkom. Već ti trebaju neka 2 broja ako se dobro sećam prvi broj je na samom onom papiru od UO a za drugi zoveš njih kad potvrdiš podatke i daš im taj broj dobijaš taj drugi koji unosiš prilikom registracije.
Jos jednom pitanja ves sam platio preko platnu karticu i da li sledeci put sama skida moj racun taj eon?

Jos jednom pitanja ves sam platio preko platnu karticu i da li sledeci put sama skida moj racun taj eon?
Da li je to eon van SBB mreže ako jeste ovde ti je sve objašnjeno o načinu plaćanja prepaid i postpaid paketa.
U vezi prijave da li si uspeo da se prijaviš da li si dobro odabrao na ovaj stranici način pretplate.

Poslednja izmena:
Jesam ali nesto nije u redu,evo slike da vidis Opera Снимак екрана_2026-07-06_171258_sbb.rs.webp da li mozes obrisis profil i da napravi nove ili da odem u poslovnici SBB?

Nazad
Vrh Dno