Šta je novo?

Temu - online prodaja (praćenje pošiljki u zasebnoj temi) - FAQ u postu broj 2

Jesam, isto mi pise kao za cc da dazbine nisu ukljucene i da ce biti dodate kasnije. Minimum mi bio 2000 i kad sam dodao 2 i nesto obracunalo mi 400 i nesto dodatno. Taman toliko da napravi razliku izmedju isplativog i neisplativog. A sto se tice artikala i ja sam to isto pokusao al me iskulirao ocigledno 😆
Probacu svakako opet za neki dan, mozda bude drugacije.
Šteta. Ovo što meni izleti je stvarno isplativo

ma muljaju sa tim dazbinama samo tako.
Meni se cini da ne muljaju samo sa dazbinama nego muljaju i sa kreditom.
Malo mi je cudno sto odma uracunavaju kredit pa pise cena nakon primene promocije i kredita, ne vidis tacnu cenu koliko sta kosta i koliko ti kredita ostaje ali na kraju obavezno nesto moras da dodas i doplatis.
Jos sad uvozne dazbine, ma deru nas kako stignu jer ima se moze.
Sama cinjenica da su neki predmeti za druge drzave cak do duplo jeftiniji i imaju koristi od toga po toj ceni, a sve sto nama prodaju skuplje im je samo cista dobit.

Takodje se ne obračunava isto cena proizvoda kroz claimcredit i direktna kupovina iz korpe. Ako se ide preko claimcredit, bez obzira na povrat zaračunaju ti veće cene dažbina, a u pitanju isti proizvod.

Nisam znao da se korekcija cene moze vrsiti vise puta za 30 dana, sinoc sam po drugi put vrsio korekciju cene za termovizijsku kameru i taman su mi vratili onoliko koliko su me zakinuli posto je na paketu upisana manja vrednost nego sto sam ja platio, nesto vise od 1400 dinara, toliko mi je i vraceno, mislim cak i malo vise. 🙂

Nazad
Vrh Dno