Šta je novo?

Temu - online prodaja (praćenje pošiljki u zasebnoj temi) - FAQ u postu broj 2

Jesam, isto mi pise kao za cc da dazbine nisu ukljucene i da ce biti dodate kasnije. Minimum mi bio 2000 i kad sam dodao 2 i nesto obracunalo mi 400 i nesto dodatno. Taman toliko da napravi razliku izmedju isplativog i neisplativog. A sto se tice artikala i ja sam to isto pokusao al me iskulirao ocigledno 😆
Probacu svakako opet za neki dan, mozda bude drugacije.
Šteta. Ovo što meni izleti je stvarno isplativo

ma muljaju sa tim dazbinama samo tako.
Meni se cini da ne muljaju samo sa dazbinama nego muljaju i sa kreditom.
Malo mi je cudno sto odma uracunavaju kredit pa pise cena nakon primene promocije i kredita, ne vidis tacnu cenu koliko sta kosta i koliko ti kredita ostaje ali na kraju obavezno nesto moras da dodas i doplatis.
Jos sad uvozne dazbine, ma deru nas kako stignu jer ima se moze.
Sama cinjenica da su neki predmeti za druge drzave cak do duplo jeftiniji i imaju koristi od toga po toj ceni, a sve sto nama prodaju skuplje im je samo cista dobit.

Takodje se ne obračunava isto cena proizvoda kroz claimcredit i direktna kupovina iz korpe. Ako se ide preko claimcredit, bez obzira na povrat zaračunaju ti veće cene dažbina, a u pitanju isti proizvod.

Je li ti to mislis da ako platis proizvode 6000din a vrate ti 4000din kroz cc, da dazbine treba da budu 6000-4000? 😀

Nisam znao da se korekcija cene moze vrsiti vise puta za 30 dana, sinoc sam po drugi put vrsio korekciju cene za termovizijsku kameru i taman su mi vratili onoliko koliko su me zakinuli posto je na paketu upisana manja vrednost nego sto sam ja platio, nesto vise od 1400 dinara, toliko mi je i vraceno, mislim cak i malo vise. 🙂

Status praćenja

Porudžbina je uspešno plaćenaPorudžbina je uspešno plaćena,
четвртак,четвртак

16. ј 2026, 11:55,16. ј 2026, 11:55,

Uspešno naručeno
четвртак,четвртак

16. ј 2026, 11:55

Vec 4 dana nema nista , nekoliko proizvoda mi je iz prednarudzbine pa verovatno zbog toga , rekord mi je 6 dana da ovako pise , videcemo za ovu porudzbinu da li ce tako biti isto , valjda u roku od 7 dana moraju da daju status nardzbine koliko se secam?

Dali mi 220 dinara zato što kasni isporuka. Ali meni je paket stigao pre više od nedelju dana. Sad piše da će mi vratiti pare ako ne stigne do 29. jula. Da li je imao neko sličnih iskustava?

Price adjustment radi po više puta. Upravo sam za jednu pošiljku još po drugi put tražio i dobio.

Jel postin paket transfera , kod njih ima tih cudnih statusa , ja sam uzeo paket u maju a pise isporucen tek 16 jula.

Jel moguce da preko claimcredit-a ne moze da se bira kolicina odredjenog artikla nego je ograniceno na samo jedan?
Da li je jos kod nekog tako ili samo kod mene?

Htedoh uzeti dva ista eksterna kucista za 2.5 inca hard diskove kad ono ne moze, moze samo jedan pa sam malo skrolovao dok nisam pronasao neki slican.

Bas bezveze.

Jel moguce da preko claimcredit-a ne moze da se bira kolicina odredjenog artikla nego je ograniceno na samo jedan?
Da li je jos kod nekog tako ili samo kod mene?

Htedoh uzeti dva ista eksterna kucista za 2.5 inca hard diskove kad ono ne moze, moze samo jedan pa sam malo skrolovao dok nisam pronasao neki slican.

Bas bezveze.
U CC ne moze vise od jednog proizvoda. Mozda da nadjes isti artikal na dva razlicita mesta, stavis u korpu i kad krene sledeci CC trebalo bi oba da se pojave u korpi i moci ces da ih odaberes

Nazad
Vrh Dno