Šta je novo?

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2026

Spanija ide dalje

Englezi i Norvezani veceras definitivno igraju nereseno u regularnom delu, 1-1 ili 2-2. I sinoc sam ocekivao neresen rezultat ali je golman Belgije ukanalio svoj tim nespretnom intervencijom.

Sto se tice Spanije i Francuske, Spanci imaju tehniku, Francuzi brzinu. Ocekujem da prodje tehnicki bolja ekipa, a to je Spanija.

Francuzi su mozda i ponajbolji tehnički, Olisse, Due, Mbappe, Rabiot, Dembele, a Spanci su uzeli EP na brzinu Yamala i N. Willamsa, tako da im njih dvojica trebaju u pravom izdanju da bi uzeli Francuze.

finale pre finala?

Po meni Francuski napadači imaju prednost u 1 na 1 ( samo Jamal kod Esp je jači od bekova), Španci bolje kombinuju u napadu kad su oko 16. Francuski bekovi su pokretljiviji od Španskih bekova, tako da ako Francuzi ne dozvole Špancima da ih potisnu na ivicu šesnaesterca ( verujem da neće), moja prognoza je 1-0 ili 2-1 za Fra.

Oni dresovi Belgije od sinoć verovatno najružniji od svih reprezentacija na turniru. 😀

Mogu da budu favoriti koliko hocete ali ne mogu da navijam za skroz crn tim iz evrope. Kad sam video zute norvezane i bele spance ...

E a ja navijam za ENG , neka bude samozanimljivo i sa dosta golova i bez mesanja sudije u igru . Neka sudi po Pravilima Igre isvi zadovoljni , kao sinoc Teljo .

Nisu ni Englezi nešto preterano bolji. Za sada.

Nije Decker već Drakkar

Nazad
Vrh Dno