Ne secam se tacno koje dane ali sam prosle sedmice imao 2 dana prbleme sa tv signalom na tv, nije bilo slike preko CA modula i kod kartice dok je eon box radio najnormalnije kao i net i fixni. Mozda ste i vi imali takav problem.
Sad radi sve...
Koliko se ja secam i kako mi se cini, u starim paketima nema nekih tv kanala jer onomad nisu postojali kad smo ugovore potpisivali, obnavljali, a mi uzeli recimo tada najveci paket u kome su bili svi tadasnji kanali.
Te nedostajuce tv kanale su nama palili samo u vreme promocija i posle su ih iskljucivali (normalno ali i ne bas ok).
Secam se da je nekadasnji Radijus Vektor pre kupovine od strane MTS-a i postanka Supernove, svim korisnicima menjao brzine neta i ukljucivao sve nove kanale u pakete prema semi koju su imali od 2-3 paketa, tako da je najjaci paket dobijao sve sto ima novi najjaci paket, neki "srednji" paket stari bi dobio sve sto i novi "srednji" paket i tako dalje...
Vidim da nas ima više kojima istice UO sa sbb.
Neko je spominjao da je vratio opremu jer se nije dogovorio oko uslova za produzenje i da su ga sutra zvali i ponudli 9 meseci po 1 dinar.
Lepo je da ponude 4 meseca na blef, na "ajte da nastavimo saradnju" ali kad podnesete u sbb predstavnistvu (ili Yettrel ako ne postoji sbb u gradu) najavu i zahtev za obustavu usluge na dan isteka ugovorne obaveze, obavezno pismeno i zavedeno pod nekim brojem, zovu (verovatno) ovi iz sluzbe za zadrzavanje klijenata i nude 9m po 1din.
Ja cu to bas da uradim, opet (pre 2 godine skoro tako uradio), otici cu do poslovnice, najaviti prestanak usluge, pa da vidim hoce li me zvati.
Ako zovu u narednih 7 dana dobro zvali, imam vremena da potpisem ugovor sa drugim operaterom za narednih 14 dana (recimo) ili da se predomislim i odem 2-3 dana pre prestanka usluge i potpisem obnovu ugovora.
Ako zovnu nakom najave raskida i ponude 9m ja ostajem, isplati mi se i mnogo mi je lakse nego da menjam operatera ali ako ne zovu ima vremena za prelazak...
Zato ja imam na ulazu 2 suprostavljena tabora sa dva i dva nezavisna operatera iz svakog tabora. MTS optika i Supernova s jedne strane , a sa druge strane BSS optika i Yettel preko mts optike. Nekad bio i Orion sa optikom al kupi ga MTS i potpuno preobrati (u sta ono u mts cist)... Imam najavu da ce uci uskoro A1 sa ponudom na lokaciji, na zalost preko mts optike izgleda (na zalost jer ce biti manje nezavisni) a korisnici s malo manje potencijala da se nagode sa starim operaterima na lokaciji.
Konkurencija je "dobri duh" dobre usluge...
Javljajte ljudi sta ste tacno i kako dobili i postigli sa produzenjem usluga kod sbb.