Šta je novo?

Honor Magic 8 Pro/Lite

• Začetnik teme Začetnik teme nitro5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sa verzije 179 dobio ovu

Prilozi

• Screenshot_20260709_001115_com_hihonor_ouc_FirmwareNewVersionActivity.webp
    Screenshot_20260709_001115_com_hihonor_ouc_FirmwareNewVersionActivity.webp
    41.9 KB · Pregleda: 24
Koliko ste zadovoljni ovom zvaničnom weather aplikacijom za honor? Jel ima neko da mozda koristi neku drugu koja se pokazala tacnijom i preciznijom?
Dopada mi se kako izgleda i koliko je detaljna. Ne dpada mi se što je netačna 😀 Sinoć pada kiša kod mene, app pokazuje sunčano 😀😀 Najbolja weather aplikacija po meni je Samsungova. Honorova bi bila rame uz rame sa Samsungovom da je taćna 😁Ima mnogo alternativa naravno, govorim samo o fabričkim

Sve one nekad pogode i nekad promaše.

OK, moja heroja, nisam se dobro izrazio - koja će uglavnom u većini slučajeva da bude tačna.

Kaže da će čitav dan padati kiša, u čitavom BG ne bude kapi kiše...

Koliko ste zadovoljni ovom zvaničnom weather aplikacijom za honor? Jel ima neko da mozda koristi neku drugu koja se pokazala tacnijom i preciznijom?
jako je loša, kao nekad kod xiaomija kad su još bili na miui 9 ili 10 prikazuje kao lokaciju naziv bazne stanice što je potpuno besmisleno i sa pogrešnim trenutnim vremenskim prilikama.
i još kad dodamo reklame (jedini lek dns.adguard.com), rezultat je potpuno razočaravajući.

A zato meni piše nešto besmisleno kao naziv lokacije, pitao sam se što je tako.

Jel ima neko ko ima honor 8 pro da se igrao sa vivo x300 pro. Hocu da menjam x300 pro za hm8 pro pa da vidim iskustva,malo mi dosadio vivo ,ovo mi jedino palo na pamet osim oppo find 9 ultra ali je preskup i mislim da nije nista mnogo bolji od 300 pro. Imao sam i 300u u medjuvremenu pa bih sad i ovaj da probam. Da li da bezim od honora i ostanem na 300 pro,hvala unapred

Nazad
Vrh Dno