ja nisam primetio igranje rukom
![]()
Selektor Maroka: Bila je ruka pre Mbapeovog gola
Selektor Maroka Mohamed Uahbi ostao je bez sna o tituli sa Svetskog prvenstva u Severnoj Americi posle poraza od Francuske u Bostonu, odnosno u utakmici četvrtfinala u kojoj su "galski petlovi" slavili rezultat 2:0 (0:0).sportklub.n1info.rs
I krljanje po terenu je dozvoljeno. Postoje sankcije za to a to sto nisu primenjene je druga tema. Malo mi je smesna ova prica o Paragvaju a onda se kao sa nostalgijom secamo i divimo Stamu, Gatuzu i ostalima (ceo svet).Vala kakvi god da su, nisu gori od paragvajskih divljaka.
Btw,
Da hoće Belgija izbaciti Špance a to je veoma teško...
Jel postoji tema za fudbal generalno ili Premier League (ne fantasy) ?Oh da Premijerka, od prošle god igram Fabtazi sa ekipom i nikada nisam više pratio. Mnogo dobra stvar. Ako moderacija odobri mogli bi da daju info gde možemo ako možemo da otvorimo temu za PL Fantasy.
@momsab jel ima šanse da se negde otvori tema tog tipa? Odnosno da li imamo zeleno svetlo pa da otvorim.
Postoji tema, doduse prethodne sezone nismo nesto bili aktivni. Takodje imamo i ligu svake godine, pa ces moci da uskocis 🙂Oh da Premijerka, od prošle god igram Fabtazi sa ekipom i nikada nisam više pratio. Mnogo dobra stvar. Ako moderacija odobri mogli bi da daju info gde možemo ako možemo da otvorimo temu za PL Fantasy.
@momsab jel ima šanse da se negde otvori tema tog tipa? Odnosno da li imamo zeleno svetlo pa da otvorim.
Jos zamisli finale u 03:00 po nasem vremenu 😀Ovo će da bude 2h poluvreme kao na superbowl-u...
Ala cemo da uzivamo🤣
Hvala Mbapčetu za promašeni penal 💰💰Ja stavljam 2:0 za 🇫🇷
Jel se desi da si promasio neku prognozu?Hvala Mbapčetu za promašeni penal 💰💰
Igram takođe 2:0 🙂 Nisam ti ja bezgrešan, ali trudim se 🙂Jel se desi da si promasio neku prognozu?
😁
Kazi nam sta ce biti za Spanija-Belgija, hvala unapred
Znaci poluvreme kao i uvek 0-0 hahaIgram takođe 2:0 🙂 Nisam ti ja bezgrešan, ali trudim se 🙂
Videću na kraju prvenstva statistiku, mislim da će biti oko 20 tačnih rezultata (na 104 utakmice to je petina, nije loše...)
Ne diže se frka zbog odluka, nego zbog kriterijuma suđenja. Zašto se ista stvar svira Egiptu a ne svira Argentini. U tome je problem. A VAR je tu da eliminiše naklonost pojedinaca i "repstacija" kod sudija, što očigledno ne uspeva.Ne znam što se diže tolika frka... Nijednom odlukom Egipat nije oštećen i nije uticano na rezultat. Faul je čist kod poništenog gola, vidi se gaženje. Problem je njihov što nisu uspeli da izdrže još deset minuta.
Blago navijanje u kriterijumu je uvek postojalo u fudbalu... Pa pogledajte bilo koju utakmicu večitih protiv manjih klubova u Srbiji i kad igraju u Evropi i biće vam jasno.
Na šta bi to ličilo?? 🤗Saglasan, najgluplje pravilo ikad
Ličilo bi na više golova, manje produžetaka i interesantniju igru.Na šta bi to ličilo?? 🤗
Nema nikakvog kontakta, pocinje da pada par milisekudni pre uklizavanja i onda dolazi do kontakta gde Mbape, zapinje o njegovu nogu. Nije kontakt prouzrkovao pad, ali eto da je cekao kontakt i uklizavanje ,mozda bi se i povredio.Sto se penala tice , Marokanac je kolenom napravio kontakt kod uklizavanja . To je ARG pretpostavljam rekao kada su se konsultovali i ocenio da ima intezitet za penal .
Ruka je bila slucajna , pogodila ga odbijena lopta , i posle toga su se napucavali i jedni i drugi tako da opravdano nije ponisten pogodak . Pogodak nije direktno postignut posle te ruke .
Ako je bilo kontakta, a kažeš da jeste, ne vidim šta je dalje diskutabilno.Nema nikakvog kontakta, pocinje da pada par milisekudni pre uklizavanja i onda dolazi do kontakta gde Mbape, zapinje o njegovu nogu. Nije kontakt prouzrkovao pad, ali eto da je cekao kontakt i uklizavanje ,mozda bi se i povredio.
Upravo tako, mada je i tada jedna od tih reprezentacija dolazila bar do polufinala.Format tih turnira kao i prvog 1930. godine je bio takav da se nisu igrala červtfinala.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari