Šta je novo?

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2026

Nije samo futbal i SP, kada se igra na ispadanje sa krajnim krajem penalima, vatrpolo, rukomet, hokej..... protiv jačih protivnika onda bunker sa sigurica kontrama pa čekaj penale gde su šanse 50-50.

Prilozi

Krecu uskoro Englezi.
Dosta velikih timova je promenilo trenere, a siguran sam da nece gurati toliko Arsenal jer su uzeli prosle sezone.

@emaremare preživeo si sredu, preživećeš i ovo 😁

Oh da Premijerka, od prošle god igram Fabtazi sa ekipom i nikada nisam više pratio. Mnogo dobra stvar. Ako moderacija odobri mogli bi da daju info gde možemo ako možemo da otvorimo temu za PL Fantasy.

@momsab jel ima šanse da se negde otvori tema tog tipa? Odnosno da li imamo zeleno svetlo pa da otvorim.

Poslednja izmena:
ja nisam primetio igranje rukom

Jeste bilo igranje rukom, ali nije donelo igracu prednost pa zato nije svirano. Ima milion analiza na netu, kao i kod utakmice Argentina-Egipat. Sve u svemu, kao i vecina pravila svodi se na slobodno tumacenje sudije.

Vala kakvi god da su, nisu gori od paragvajskih divljaka.
Btw,
Da hoće Belgija izbaciti Špance a to je veoma teško...
I krljanje po terenu je dozvoljeno. Postoje sankcije za to a to sto nisu primenjene je druga tema. Malo mi je smesna ova prica o Paragvaju a onda se kao sa nostalgijom secamo i divimo Stamu, Gatuzu i ostalima (ceo svet).

Ono sto su Marokanci radili je bruka i sramota. Nikakve veze sa terenom nema, jos organizovali turnir. Jadno na mnogo nacina.

Oh da Premijerka, od prošle god igram Fabtazi sa ekipom i nikada nisam više pratio. Mnogo dobra stvar. Ako moderacija odobri mogli bi da daju info gde možemo ako možemo da otvorimo temu za PL Fantasy.

@momsab jel ima šanse da se negde otvori tema tog tipa? Odnosno da li imamo zeleno svetlo pa da otvorim.
Jel postoji tema za fudbal generalno ili Premier League (ne fantasy) ?

@emaremare @unrealDeer koliko se sećam, postoji neka tema za fantasy. sport je na forumu dozvoljen samo ponekad, recimo tokom svetskog prvenstva u fudbalu

Ala cemo da uzivamo🤣

Ovo će da bude 2h poluvreme kao na superbowl-u...

Postoji tema, doduse prethodne sezone nismo nesto bili aktivni. Takodje imamo i ligu svake godine, pa ces moci da uskocis 🙂

Što je najgore, u 21:00 počinje, tako da će samo prvo poluvreme moći da se odgleda u normalnom terminu a kad će drugo da počne... videćemo. Da je bar u 03:00 pa lepo usstanemo u 6 da odgledamo drugo poluvreme...
Jedan od utisaka o ovom prvenstvu su i totalno razbacani termini utakamica, skoro da ništa nije počinjalo u nekom standardnom terminu, evo ja sinoć preskočih prvo poluvreme jer sam mislio da počinje u 23:00, a ono krenuli u 22:00, danas pa u 21:00 sutra u 23:00 pa onda opet nebulozan termin u 03:00 za poslednje qf... Kapiram ja i primetime po amerikama i profit i vremensku razliku ka evropi i između samih gradova organizatora, ali ovo mi je baš ono bljak utisak... svaki dan drugo vreme za utakmicu. Poslednje 3 (bez trećeg mesta) su uspeli da stave na 21h za evropu...

Jel se desi da si promasio neku prognozu?
😁
Kazi nam sta ce biti za Spanija-Belgija, hvala unapred
Igram takođe 2:0 🙂 Nisam ti ja bezgrešan, ali trudim se 🙂

Videću na kraju prvenstva statistiku, mislim da će biti oko 20 tačnih rezultata (na 104 utakmice to je petina, nije loše...)

Igram takođe 2:0 🙂 Nisam ti ja bezgrešan, ali trudim se 🙂

Videću na kraju prvenstva statistiku, mislim da će biti oko 20 tačnih rezultata (na 104 utakmice to je petina, nije loše...)
Znaci poluvreme kao i uvek 0-0 haha
Takodje, molim te napisi nam za sledecu utakmicu Engleska-Norveska, mozda ne stignemo sutra da se javimo.Hvala 🇳🇴

Ne znam što se diže tolika frka... Nijednom odlukom Egipat nije oštećen i nije uticano na rezultat. Faul je čist kod poništenog gola, vidi se gaženje. Problem je njihov što nisu uspeli da izdrže još deset minuta.

Blago navijanje u kriterijumu je uvek postojalo u fudbalu... Pa pogledajte bilo koju utakmicu večitih protiv manjih klubova u Srbiji i kad igraju u Evropi i biće vam jasno.
Ne diže se frka zbog odluka, nego zbog kriterijuma suđenja. Zašto se ista stvar svira Egiptu a ne svira Argentini. U tome je problem. A VAR je tu da eliminiše naklonost pojedinaca i "repstacija" kod sudija, što očigledno ne uspeva.

Sto se penala tice , Marokanac je kolenom napravio kontakt kod uklizavanja . To je ARG pretpostavljam rekao kada su se konsultovali i ocenio da ima intezitet za penal .
Ruka je bila slucajna , pogodila ga odbijena lopta , i posle toga su se napucavali i jedni i drugi tako da opravdano nije ponisten pogodak . Pogodak nije direktno postignut posle te ruke .

Sto se penala tice , Marokanac je kolenom napravio kontakt kod uklizavanja . To je ARG pretpostavljam rekao kada su se konsultovali i ocenio da ima intezitet za penal .
Ruka je bila slucajna , pogodila ga odbijena lopta , i posle toga su se napucavali i jedni i drugi tako da opravdano nije ponisten pogodak . Pogodak nije direktno postignut posle te ruke .
Nema nikakvog kontakta, pocinje da pada par milisekudni pre uklizavanja i onda dolazi do kontakta gde Mbape, zapinje o njegovu nogu. Nije kontakt prouzrkovao pad, ali eto da je cekao kontakt i uklizavanje ,mozda bi se i povredio.

741374072_1495427968530412_4434510656044941199_n.webp
It's World Cup quarter-final day!
🎉
...unless you're Brazilian or German, in which case it's Thursday.
🗓️

It's the first time ever that the quarter-finals do not feature either nation.
❌

@outlaw šta je sa prvenstvima između 1970. i 1986. kao i sa onim tokom 1950.? '42. i '46. nije bilo ovog takmičenja

Nazad
Vrh Dno