Šta je novo?

Honor Magic 8 Pro/Lite

• Začetnik teme Začetnik teme nitro5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sa verzije 179 dobio ovu

Prilozi

• Screenshot_20260709_001115_com_hihonor_ouc_FirmwareNewVersionActivity.webp
    Screenshot_20260709_001115_com_hihonor_ouc_FirmwareNewVersionActivity.webp
    41.9 KB · Pregleda: 34
Koliko ste zadovoljni ovom zvaničnom weather aplikacijom za honor? Jel ima neko da mozda koristi neku drugu koja se pokazala tacnijom i preciznijom?
Dopada mi se kako izgleda i koliko je detaljna. Ne dpada mi se što je netačna 😀 Sinoć pada kiša kod mene, app pokazuje sunčano 😀😀 Najbolja weather aplikacija po meni je Samsungova. Honorova bi bila rame uz rame sa Samsungovom da je taćna 😁Ima mnogo alternativa naravno, govorim samo o fabričkim

A zato meni piše nešto besmisleno kao naziv lokacije, pitao sam se što je tako.

Jel ima neko ko ima honor 8 pro da se igrao sa vivo x300 pro. Hocu da menjam x300 pro za hm8 pro pa da vidim iskustva,malo mi dosadio vivo ,ovo mi jedino palo na pamet osim oppo find 9 ultra ali je preskup i mislim da nije nista mnogo bolji od 300 pro. Imao sam i 300u u medjuvremenu pa bih sad i ovaj da probam. Da li da bezim od honora i ostanem na 300 pro,hvala unapred

Чини ми се, први пут Одмор на трону?

Honor Magic 8 Lite ili Xiaomi Redmi Note 15 Pro. Koji od ova dva telefona je bolji, sa aspekta normalne upotrebe? (forumi, Facebook, Instagram) Kamere nisu važne, retko se koriste. Cilj je da se telefon koristi 4–5 godina. Jedino što sam primetio jeste da Xiaomi ima 12 GB RAM-a.

I na M7P se nalazi na dnu accessibility stranice, ali u mom slučaju nekad ne prikazuje iz nekog razloga. Restart telefona riješi problem.

Takođe, baterija mi značajno slabije traje, ~2h SOT spusti za 60+%. Glavni krivac je uvijek Instagram sa 35+% potrošnje koji izgleda ubija telefon u pozadini čak i kada ga uopšte ne koristim. Takođe se mnogo grije kada koristim Instagram i tad guta bateriju...

I na M7P se nalazi na dnu accessibility stranice, ali u mom slučaju nekad ne prikazuje iz nekog razloga. Restart telefona riješi problem.

Takođe, baterija mi značajno slabije traje, ~2h SOT spusti za 60+%. Glavni krivac je uvijek Instagram sa 35+% potrošnje koji izgleda ubija telefon u pozadini čak i kada ga uopšte ne koristim. Takođe se mnogo grije kada koristim Instagram i tad guta bateriju...
Nije mi se pojavljivalo, pa sam ponovo instalirao app i eto ga na mestu.

Pokusaj sa instagram lite ili preko pretrazivaca da gledas instagram, mnogo se ustedi vise baterija.

Meni konstantno IG prijavljuje veliku potrosnju BT, cak i kada je iskljucen. Kako se resava ovo, sistem mi svakog dana izbacuje upozorenje...

Jel vam baguje vremenska opet?
Meni piše trenutna 34 a u narednom satu 24 (Beograd) 🤣

U kakvom praktičnom zaostatku je čip set kod Huawei?
Pre svega ne provociram niti se pravim pametan. Ovo sam napisao jer gde god postavim objektivno pitanje na fotumu odma krene kao da prozivam.

Za šta koristite telefone kada toliko u sitna crvca idete koji je čip... iskreno pitanje koji su to taskovi koje vam telefon zavrsava. Svakodnevno koriscenje sta spada u to?
Brine me cip jer sam skeptican da posle 4 godine ce krenuti aplikacije da stucaju

Brine me cip jer sam skeptican da posle 4 godine ce krenuti aplikacije da stucaju
Male šanse su za tako nešto.
Recimo moj stari telefon sa SD870 iz 2021. godine, koristi moje dete koje je na njemu instaliralo 10000000 kojekakvih aplikacija, igrica... i dalje sve radi OK iako telefon nikada nije vraćen na fabrička podešavanja.

Ako ti je za utehu moj Honor 90 napunio 3 godine danas, i sve app rade kao prvog dana, kao i telefon. Baterija je i dalje odlicna bez healt-a sa 549 ciklusa punjenja.

A sad pitanje od 500 + eura. Zašto objektivno birate PRO modele a ne Lite? Šta od funkcija/aplilacija/procesa zahteva PRO specifikacije da to ne radi kako treba na Lite modelima? Pitam jer ljudi u mojoj okolini koji idu na flagship mi nikada nisu dali objektivan razlog. Uvek je to brže radi, nikada ne zabada. Brate pa ne može bez 12GB (bilo 10gb bilo i 8gb pre par god) rama i slično uvek je to neki njihov lični osećaj po meni. Iskreno me zanima zašto? Verujem da propuštam mnogo ali.l me zanima šta. Hvala unapred na konkretnim odgovorima.

U odnosu na Lite, Pro verzija ima telefoto kameru i ima optički zum što utiče na kvalitet slika, ima premijum osećaj zbog kvalitetnijih materijala, ima IP68/69 zaštitu, ima bežično punjenje kome treba... Brži procesor i memorija su nešto što je već opštepoznato i što si pomenuo.

A sad pitanje od 500 + eura. Zašto objektivno birate PRO modele a ne Lite? Šta od funkcija/aplilacija/procesa zahteva PRO specifikacije da to ne radi kako treba na Lite modelima? Pitam jer ljudi u mojoj okolini koji idu na flagship mi nikada nisu dali objektivan razlog. Uvek je to brže radi, nikada ne zabada. Brate pa ne može bez 12GB (bilo 10gb bilo i 8gb pre par god) rama i slično uvek je to neki njihov lični osećaj po meni. Iskreno me zanima zašto? Verujem da propuštam mnogo ali.l me zanima šta. Hvala unapred na konkretnim odgovorima.
Lite posle godinu dana krene da stuca, kamera na litu ne moze da se meri sa pro modelom. Pogotovo nocna

Mislim da bi prelaskom sa Lite na PRO video neki napredak, ali ni upola onoga što bi video prelaskom sa PRO na Lite. Što se kaže, sa konja na magarca. Koristi PRO nedelju dana, pa uzmi Lite u ruke. Izgledaće kao da je iz prošlog veka.

Kao nekome ko nikada nije na telefon gledao kao nešto što mora da bude vrh sve što ste nabrojali mi nije toliko presudno. Cenim da kamera sa optickim zumom i brzina rada telefona bi mi bile stvari koje bih mi u startu znacile. Ali nista od toga nije mi presudno da telefon platim x2. Isto tako znam da ne mogu da sudim dok ne probam pa cu verovatno sledecu zamenu bas da idem na neki PRO da donesem sam zakljucak. Jeste da ce biti posle sa konja na magarca tesko da se vratim ali ako skontam da je kao što sam mislio lako ćemo.

Hvala na informacijama

I ja sam isto tako mislio. Imao sam Xiaomi 13t koji je fantastičan telefon. Čak ni kamere nisu drastično lošije. Kad sam uzeo Magic 8 PRO, nisam primetio veliku razliku, sve dok nisam ponovo uzeo 13t. Ekran, koji mi je 2 godine bio fantastičan, secka, blica, ne mogu da gledam.
Ali jedno je istina: ne valja se navikavati na ovakve stvari...

Ja sam presao sa huawei P20 lite na P50 pro. Ma nebo i zemlja se videla razlika. Isto Vam je tako i kod Honora. E sad ako ti nije bitna kamera i brzina telefona, onda razumem. Pretnost 8 lite verzije uodnosu na 8 pro je baterija

Vezano za aplikacije za vremensku prognozu, postovi prebačeni u odgovarajući topic, vodite računa o tome, zatrpava se topic bez ikakve potrebe, idu ubuduće poeni! Takođe, tema nisu poređenja već Magic 8 serija tako da se uzdržite komentara, tek treba da očistim i taj dio komentara!

U koji topic ako nije problem.
Hvala

Nazad
Vrh Dno