Šta je novo?

Temu - online prodaja (praćenje pošiljki u zasebnoj temi) - FAQ u postu broj 2

Temu mi po prvi put ponudio 48000 u kuponima umesto 26000 kao sto obicno bude. Pored dupliranih od 3.500 iznad 10800 ima 4500(4000 obicno) iznad 14000 i 6500(5000 obicno?) iznad 21000. Ostali su losiji od onog 8500 iznad 32000 tipa 7000 i 7500 za 30000. Sve u svemu mozda vredi samo kako bi stojali u rezervi kad zatreba. Trazili su jednu kupovinu i predmete od 100 dinara

Stigle mi carape od 400 dinara jedan par , bas su udobne ali ne vrede toliko , 200 dinara je realna cena , uzeo ih reko da vidim da li su kvalitetne , jako su udobne dok ih nosis ne stezu uopste , a bio sam uzimao neke pe mesec dana 135 dinara stezu samo tako ostane mi krug oko nogu kad skinem haos. Imaju oni i neke natakace od 30-50 to sam uzimao , pola smo pogubili mozda je i neke masina progutala.

Po meni su kuponi daleko isplativiji od Claim credit. Uzeo sam jednom Claim credit i sad su mi na tom profilu svi proizvodi dosta skuplji nego što su bili pre. Patike za trčanje, koje sam platio 6400 pre nego što sam uzeo Claim credit, su sad 8500, pa kad se još dodaju uvozne dažbine, to izađe na 10200 dinara.
Kuponi su mi daleko pametnija i isplativija opcija. Napravio sam drugi profil i tu samo uzimam kupone, Claim credit više ni ne gledam. I na tom novom profilu su te patike 6000 dinara, sa uvoznim dažbinama je to 7200 dinara. Poskupile su, ali su opet 30 posto jeftinije nego na profilu gde sam uzimao Claim credit.

Poslednja izmena:
Stiglo danas, nije nesto vau ali radi posao.
Samo da su ruke malo sire, da ima malo siri hvat i da za nijansu malo vise stiska bilo bi odlicno.
S obzirom na cenu od 20e zajedno sa uvoznim dazbinama zadovoljan sam.
Moja preporuka ako neko planira da poruci.

Prilozi

• 129465300.webp
    129465300.webp
    35.8 KB · Pregleda: 87
Posle duuugo vremena WINCREDIT mi je ispao top. Imao sam 2 runde, prva ~2000 i druga ~12000 i vraćeno mi je 10000. S tim da je super sti u oba ta iznosa računaju i dažbine, tako da 14000/10000

Ne kupujem cesto na Temu ko na Ali. Zadnjih mesec dana sam napravio neocekivano 4 nardzbine na Temu. Prvu skuplje za credit back, a onda svaki put uz daily rewards nesto tek da dohvati 1700din min. Koliko sam skapirao moze da se ima samo 2 daily rewards u trenutku ili ipak moze i vise samo sto mi nije ponudio?

I peskiri su mi stigli tanki kao krpa , poliester a pisalo mikrofiber i ljubicasti poslali a sa druge strane beo a nisam taj trazio i zeleni(ovi dole ispod ljubicastog su moji nisu sa tema pamucni verovatno)
Pogledajte prilog 545649
Ja sam odecu i slicne stvari odavno prestao da narucujem. Na slici sve izgleda exstra u stvarnosti tanko-beda. Narucio jaknu stiglo nesto sto bi bilo kao kosulja ? Trenerka tanka kao da su je pravili od najlon kese ? Ali nije onaj kvalitet imam ja tanku kvalitetnu ali ovo prava beda. I jos par stvari i onda prestajanje bacanja para za lazne fotografije.

Ja sam odecu i slicne stvari odavno prestao da narucujem. Na slici sve izgleda exstra u stvarnosti tanko-beda. Narucio jaknu stiglo nesto sto bi bilo kao kosulja ? Trenerka tanka kao da su je pravili od najlon kese ? Ali nije onaj kvalitet imam ja tanku kvalitetnu ali ovo prava beda. I jos par stvari i onda prestajanje bacanja para za lazne fotografije.
Ja sam narucio pre neki mesec 3-4 pakovanja nekih muskih carapa. Sve su one po specifiakciji standardne sa vecinom pamuk 80-90% i ostalo plastika. Mogu reci da sam vrlo zadovoljan sa svim. Deluje da nisu lagali za pamuk, ovako na osnovu pipanja i iskustava sa slicnim carpama koje nosim godinama.
Posto sam zadnjih godina kupovo carape cesto u Pepco, mogu reci da su ove kineske sa Temu u proseku defintivno kvalitetnije.

Nije nego mora da znas sta kucas ako hoces majice dobre kucaj "cotton s shirt" a duks kucaj "cotton hoodie" mozes i pamucnu mesavinu poliester i pamuk "cooton mix hoodie" za peskire sam ja kriv trebao sam "cotton towel" da kucam.

Od danas kod mene po isteku prvog sata od pokretanja ClaimCredit maksimalna suma povrata se smanji, nije vise da je potrebno samo malo vise poruciti a da suma ostane ista - npr 2800 na 5000+ ( obicno oko 5600u prvom satu ) posle 60min pada na 2240

P.S. - Proverite price adjustment uzeh jos 😀

Posle duuugo vremena WINCREDIT mi je ispao top. Imao sam 2 runde, prva ~2000 i druga ~12000 i vraćeno mi je 10000. S tim da je super sti u oba ta iznosa računaju i dažbine, tako da 14000/10000
Koja su bese pravila za WinCredit? Nikad nisam to koristio.
Inace evo danas po prvi put nisam uzeo ultimativnu nagradu na qqqq, jednostavno se ne isplati. Ti predmeti mi nisu bas potrebni a ponuda predmeta je losa, i na kraju treba da platim oko 3600-3700 za njih, 2000 je bio minimum i ostalo dadzbine.

qqqq ostaje zanimljiv samo kod prve nagrade. Recimo jutros sam zabola automatski okretač stranica za ereader za 1 kupljeni item + takse, izašlo me manje od 500 din. sa sve kupljenim predmetom koji je koštao oko 300. Merkam ga od zimus (za sledeću zimu ruke pod ćebe, jedva čekam), cena mu se vrti oko 1000, mislim da sam odlično prošla.

Koja su bese pravila za WinCredit? Nikad nisam to koristio.
Inace evo danas po prvi put nisam uzeo ultimativnu nagradu na qqqq, jednostavno se ne isplati. Ti predmeti mi nisu bas potrebni a ponuda predmeta je losa, i na kraju treba da platim oko 3600-3700 za njih, 2000 je bio minimum i ostalo dadzbine.
Zavisi šta nude. Meni su nudili na prvu porudžbine 2.5% iznosa+ 850 dinara ako se ne varam. Posle u drugoj rundi 5% od poručenog iznosa. Cilj je doći do 8500 dinara ako se ne varam, i onda minse vraća 10000 dinara na kredit čim kompletna porudžbina bude poslata.

Dakle, prvu sam poručio iznos oko 2000. Idealno je da je nešto oko 1700-1800 dinara - 200-300 dažbine pa da bude ravno 2000 jer je to i minimalni iznos. Spremite korpu za drugu rundu jer imate u njoj samo 30 minuta pre nego što smanje povraćaj. U drugoj pecats nestk oko 10000 dinara, pa da sa dažbinama izađe oko 12000.

Sve u svemu, potrošiti 14000 a vrate 10000. Posle par dana sam imao istu ponudu i onda sam doplatio 4000 i opet poručio stvari vredne ~14000 (sa dažbinama)

qqqq ostaje zanimljiv samo kod prve nagrade. Recimo jutros sam zabola automatski okretač stranica za ereader za 1 kupljeni item + takse, izašlo me manje od 500 din. sa sve kupljenim predmetom koji je koštao oko 300. Merkam ga od zimus (za sledeću zimu ruke pod ćebe, jedva čekam), cena mu se vrti oko 1000, mislim da sam odlično prošla.
ali mislim da ti vise nece davati iz pocetka prvu nagradu jer ce samo da ostane na glavnoj nagradi dok je ne kupis...

Ja sam juče napravio dve porudžbine sa kuponima, iskoristio jedan kupon od 2500 i jedan od 1000 dinara i uvozne dažbine su računate na cenu koja je bila nakon što su odbili vrednost kupona.
Screenshot 2026-07-11 at 12-09-44 Priznanica.webp

Screenshot 2026-07-11 at 12-09-14 Priznanica.webp

• Like
Reagovanja: uji
Zavisi šta nude. Meni su nudili na prvu porudžbine 2.5% iznosa+ 850 dinara ako se ne varam. Posle u drugoj rundi 5% od poručenog iznosa. Cilj je doći do 8500 dinara ako se ne varam, i onda minse vraća 10000 dinara na kredit čim kompletna porudžbina bude poslata.

Dakle, prvu sam poručio iznos oko 2000. Idealno je da je nešto oko 1700-1800 dinara - 200-300 dažbine pa da bude ravno 2000 jer je to i minimalni iznos. Spremite korpu za drugu rundu jer imate u njoj samo 30 minuta pre nego što smanje povraćaj. U drugoj pecats nestk oko 10000 dinara, pa da sa dažbinama izađe oko 12000.

Sve u svemu, potrošiti 14000 a vrate 10000. Posle par dana sam imao istu ponudu i onda sam doplatio 4000 i opet poručio stvari vredne ~14000 (sa dažbinama)
Identicnu ponudu sam dobio samo sto meni dadzbine nisu ukljucene u minimum vec se naknadno dodaju pa sam otkazao ipak jer sam sracunao da bih trebalo da potrosim min. 13440 i 2400+ koje sam dao za prvu porudzbinu tako da izadje oko 16 hiljada za povrat 10k. Pritom mi ne nudi da dodam nista iz korpe nego neka random ponuda predmeta,losa generalno..

Identicnu ponudu sam dobio samo sto meni dadzbine nisu ukljucene u minimum vec se naknadno dodaju pa sam otkazao ipak jer sam sracunao da bih trebalo da potrosim min. 13440 i 2400+ koje sam dao za prvu porudzbinu tako da izadje oko 16 hiljada za povrat 10k. Pritom mi ne nudi da dodam nista iz korpe nego neka random ponuda predmeta,losa generalno..
Jel ste sigurni za dazbine? Jednistavno na kraju kad se plati toliko mi racunaju. A za ponudu, meni bude doboljno da malo listam nesto sto me zanima, otvorim koji link, stavim u korpu... I posle mi to i nude

ma muljaju sa tim dazbinama samo tako. ja bas preko qqqq danas probam dodam proizvod koji puna cena kosta 2.261 on mi racuna dazbine 685 din a kada dodam proizvod gde su napisali 23.104 da kosta, dazbine su 886 din, mislim muljačina i prevara žešća. Ne znam da li je to tako samo kod nas ili u drugim zemljama isto ovako muljaju sa cenama. Nije mi jasno kako se hvali inspekcija kako oni obilaze maxi, lidl, roda itd. *****avaju e nije ti ista cena na kasi i na rafu za par dinara, i te gluposti a ovi rasturaju sa prevarama, mislim koja smo mi država. Pa ajde tako da svi prodajemo po prodavnicama ako je dozvoljeno.

Jel ste sigurni za dazbine? Jednistavno na kraju kad se plati toliko mi racunaju. A za ponudu, meni bude doboljno da malo listam nesto sto me zanima, otvorim koji link, stavim u korpu... I posle mi to i nude
Jesam, isto mi pise kao za cc da dazbine nisu ukljucene i da ce biti dodate kasnije. Minimum mi bio 2000 i kad sam dodao 2 i nesto obracunalo mi 400 i nesto dodatno. Taman toliko da napravi razliku izmedju isplativog i neisplativog. A sto se tice artikala i ja sam to isto pokusao al me iskulirao ocigledno 😆
Probacu svakako opet za neki dan, mozda bude drugacije.

Nazad
Vrh Dno